okatawo:
Witam cię i zapraszam na chat od razu

O lubisz gry przeglądarkowe, moda na nie znikła już dawno (a szkoda, sam robiłem proste silniki do gier ;P) polecisz jakąś ?
Oraz możesz rozwinąć majsterkowanie?
Witam
Owszem lubie, ale nie gram w wiele gier na raz ;P Raczej skupiam sie na jednej, a porzadnie. Przez pare lat grałem w OGame, jednak ta gra wymagała ode mnie zbyt duzo mojego czasu

Była to gra imo najlepsza z przegladarkowa, z najwieksza iloscia ronych zagadnien, wymagajaca wiedzy, nie dało sie jej zgłębić całej od razu

Zawsze staram sie grać z sukcesami wiec i tam byłem wysoko jesli top6 mozna nazwac wysoko. Niemniej duzo sie zmienilo, nie wiem jak gra funkcjonuje teraz. Ludzie z ktorymi grałem juz w to nie graja (chociaz duzo ze wzgledu na to ze zostali operatorami gry, a jedna osoba nawet administratorem gry) wiec nie mam tam po co wracac- i dobrze. Aktualnie gram w pokelife, gre opisałem w dziale “Gry” na forum, nie bede dawal linku bo juz zostałem posadzone o scam(skaranie boskie). ;D Gra ciekawa lub nie, zalezy jak an to spojrzec, jak ktos lubi pokemony to fajnie jest pograc

Głownie gram tam dla ludzi ktorzy tam są, mamy własny chat, TSa. Fajnie jest pogadac wieczorkiem jak nie ma co robic

o pokemonach oczywiscie- na odstresowanie. Jak opisze pozniej bo pytan jest wiele, mam duzo zajęć wiec i takie odstresowanie w grze która jest prosta łatwa i przyjemna sie przydaje. Tylko moja dziewczyna troche na Nia narzeka- niewazne ;D
Majsterkowanie? Aktualnie to majsterkuje w moim nowym mieszkaniu, no wiecie, szpachla,szpachla,szpachla

Zetsubou Billy:
Yo, mam parę pytań, jeśli pozwolisz

Czym zajmujesz się na co dzień? Studiujesz? Może praca?
Jak tu trafiłeś? Przez Narnię? XDDD
Czytasz mangi? Jeśli tak to jakie?
Ulubiona muzyka?
Co majsterkujesz? Pochwal się

Witaj, w naszych skromnych progach
Czesc,
Na codzien studiuje mechanike i eksploatacje lotniczą na PolSl, kiedyś moze przelecicie się samolotem, którego przegląd osobiscie przeprowadze ;D
Trafiłem przez wujka Google, ogolnie chcialem napisac troche o w/w grze (oczywiscie wzbogacic sie o paru poleconych przy okazji-nie ukrywam) ale atmosfera na tym forum widze jest dosc rodzinna, wiec nawet mi sie tu spodobało
Mangi nie czytam.
Majstrerkowanie? Napisałem powyzej, pracuje rowniez w firmie stolarskiej, wiec z drzewa zrobie niemal wszystko.
Kiicia:
Sześć!
Serdecznie zapraszam do udziału w dyskusji na forum, w wątkach oraz na konfie na skype

Teraz pare pytań ode mnie :
1.Jaki nosisz rozmiar buta?
2.Lubisz koty?
3.Co sądzisz o czekoladzie?
4.Skąd pomysł na taki nick?

5.Jaki masz kolor włosów^^
To narazie tyle! Mam nadzieję, że Cię nie zraziłam xD i odpowiesz na wszystko bo jestem bardzo ciekawska >v<
hihihi jestem pod postem Zetsu <3
Siedem!
1.43
2.Nie
3.Nie jem czekolady, masła, chipsów ani nic co jest tłuste ;P Chociaz bardzo lubie ;D
4. O kurde, nie pamietam, od paru lat go uzywam, zaczalem gdy rozpoczalem gre w OGame, jakis kolega z tej gry wymyslil mi ten nick albo cos ;D Naprawde nie pamietam ;D
5.Blond-chyba xD Raczej taki ciemny ;P
Arika:
Witam cię nowy towarzyszu :3
1.Ile masz wzrostu?
2.Masz jakieś zwierzątko?
3.Ulubiony kolor?
:3…;3
Witam
1.180
2.2 zółwie i pare slimakow w akwarium bez rybek xD
3. brak, tak samo jak ulubionej cyfry, nie zwracam uwagi an takie rzeczy;P
byters: