Rekrutacja Moderatorów 2019

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
W skrócie potrzeba osób, które będą nadzorować i tworzyć tematy na forum. Chciałbym aby forum z powrotem wróciło na dobry tor i abyśmy mogli się rozwijać jeszcze szybciej niż kiedyś.

Aktualna grupa moderatorów jest mocno uśpiona, także stracą swoją posadę (dostaną specjalną rangę za zasługi).

Czego oczekujemy od Moderatorów?
  • 2 nowe tematy na tydzień
  • Nadzór nad tematami wpływającymi na forum
  • Nadzór czatu
  • [możliwa reaktywacja] Facebook & Instagram
Co oferujemy?
  • Prestiżowa ranga na forum
  • Poczucie wyższości
  • Praca nad gatunkiem zagrożonym (fora)
  • Większy wpływ na zmiany na forum
  • Ceny hurtowe produktów na mysterybox.ninja
Swoją kandydaturę proszę składać w tym temacie, uzasadnij czemu to właśnie ty masz dostać moderatora.

Ostatnia edycja:
FUSQU

FUSQU

Active member
No to…
Nazywam się Konrad Mam 15 lat.
Chciałbym zostać Moderatorem tego otóż Wspaniałego Forum o anime.
Moim zdaniem powinienem zostać Moderatorem tego Forum ponieważ siedzę tutaj nie mniej niż 15 godzin dziennie.Jestem bardzo otwarty i miły dla użytkowników a także
spoglądam co 15 minut na czat :v
Jeśli chodzi o anime to bardzo dobrze ogarniam obejrzałem już nie mniej niż 100 serii.
Teraz odnowienie serwera mógł bym coś tam od czasu do czasu dać na fb i na insta też ale nie za bardzo nie wiem co tam powstawiać.
Ogółem mógł bym powysyłać zaproszenia na te forum na różnych serwerach na discordach na których mam Moderatora i znam dużo osób którzy by chętnie tutaj wpadli.
No i to tyle na temat dlaczego właśnie Ja miał bym nim zostać.

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Cóż, zgłaszam się, moje doświadczenie w prowadzeniach tego typu stron jest znikome, czasem tu i ówdzie udzielę się na grupach fb o anime. Anime oglądam od jakichś ładnych 6-7 lat. Kawał czasu siedzę na forum, już zaraz chyba jakieś 3-4 lata. A czemu się zgłaszam? Korzystam z forum często i chciałbym pomóc w podtrzymaniu i rozwijaniu tejże społeczności. To chyba tyle ode mnie. Shini Out

PS: @Domen podaj nr. konta bankowego :male_detective:

Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Miesięczny okres testowy na Moderatora dostają:
  • @KawaiiShinigami
  • @Argo1234
  • @FUSQU
  • @Spider2023
Jeśli mnie nie macie na Facebooku to dodajcie.

W dalszym ciągu możecie zgłaszać swoje kandydatury w tym temacie.

Ostatnia edycja:
Top Bottom