Relacja Brat-Siostra- Syndrom brata/siostry

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Czeeskiii

Czeeskiii

New member
Szukam Anime z pokazaną relacją Brat-Siostra… Syndrom siostry/brata. Oczywiście żeby to nie wyglądało jak w “KisxSis”(żałuje ze to obejrzałem) bardziej chodzi mi o podobno relacje jak w Mahouka Koukosei i Oniai (Siostra głównego bohatera jest w nim zakochana ale z umiarem). Anime nie musi miec fabuły, może być luźne ale żeby sie skupiało na takiej “relacji”.

To oglądałem:
  • Mahouka Koukosei
  • Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne! (Oniai)
  • Oreimo
  • Eromanga Sensei (troche naciągane)
  • Gakusen Toshi Asterisk/Rakudai Kishi Cavalry (w którymś był taki wątek)

jabany

jabany

New member
Tu jest parę moich propozycji w większości z nich są wątki wbrat/siostra ,awle nie są aż tak rozwinięte jak w Oreimo czy Eromandze bardziej właśnie jak w Gakusen i Rakudai:
# Ben-To (Jeśli dobrze pamiętam tam była kuzynka czyli jak by siostra)
# Denpa Onna to Seishun Otoko (Rozwinięte)
# Grisaia no Kajitsu (Bardziej Haremik w tym siostra)
# Maji de Watashi ni Koi Shinasai! (Bardziej haremik w tym siostra)
# To Love Ru (Bardziej Haremik w tym siostra)
# Papa no Iukoto wo Kikinasai! (Tu jest akurat bardziej opieka i wujostwo ,ale patrząc na te relacje jak dla mnie były bardzo podobne do brat-siostra)
# Renai Boukun (Pojawia się wątek tylko)
# Toaru Hikuushi e no Koiuta (Bym musiał spoilerować)

To są ode mnie propozycje ,klasyki z tego gatunku chyba wszystkie wymieniłeś 😅

EdgyEcchiSenpai

EdgyEcchiSenpai

New member
Ze swojej strony umiarkowanie polecam “Koi Kaze”, dość głęboki psychologicznie, ale główny bohater odrzuca. Może i miał odrzucać? Nie wiem. Co nie zmienia faktu, że Oreimo jest najlepszą historią miłosną ever!

Top Bottom