Relife

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member

Relife
Romans-Szkolne-Film obyczajowy

[attachment=349]

Fabuła kręci się wokół Kaizakiego Araty 27 letniego bezrobotnego mężczyzn. Który nie miał żadnych szans na świetlaną przyszłość przesz szereg różnych spraw. Lecz jego życie zmienia się po poznaniu Yoake Ryou osoby z Instytutu Badawczego Relife która zaproponowała mu lek który sprawi że jego wygląd cofnie się o 17 lat do tyłu a on sam stanie się przedmiotem eksperymentu tego właśnie instytutu na okres jednego roku. W Ten oto sposób jest w stanie zacząć swoje licealne życie po raz 2gi.

http://www.zs2.lubartow.pl/liceum/images/stories/jd/losyabs/ikony/ozdobnik.gif
Jest to jedna z bardziej wyczekiwanych przeze mnie bajek w tym sezonie. Podoba mi się sam założenie i chętnie zobaczę jak to nasz bohater będzie odnajdywał się po raz 2gi w swoim życiu szkolnym.
http://www.zs2.lubartow.pl/liceum/images/stories/jd/losyabs/ikony/ozdobnik.gif

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Też nie mogę się doczekać. Mimo to uważam, że Orange będzie dużo lepszym romansem. Mimo to liczę, że będzie to czołówka sezonu.

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
<3333333 Uwielbiam! Fabuła, muzyka, kreska, postacie, ostatni odcinek. Nie skończyłem jeszcze sezonu, ale to raczej z pierwszego miejsca nie spadnie. Ostatni bawiłem się tak dobrze przy anime chyba z pół roku temu :p.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Ilość anime z tematyki romans/szkolne itp jest właściwie nie policzalna a trafić na taką perełkę to rzecz trudna. Całą serię można spokojnie przypisać do 10/10, jak wcześniej wspomniał dastame grafika, muzyka, animacje. Przede wszystkim postacie które nie są drętwe a rzeczywiste, humor absolutnie nie wymuszony Naprawdę dawno się tak dobrze nie bawiłam:)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Obejrzalem wczoraj 6 odcinkow z rzedu, jak wroce z roboty, bede ogladal kolejne. Rzadko ostatnio mi cos podchodzi, ale te anime jest super, zwlaszcza dla osob teskniacych za szkola srednia. Podoba mi sie, ze jest tam przedstawione zwykle szkolne zycie, a nie walka z demonami czy inne psrudo-fantastyczne badziewie dla dzieci. Sorki za literowki, post z telefonu wysylam :)

Ostatnia edycja:
Lumek

Lumek

Donator
Oglądałem i powiem tak, że na początku wydaje się fajne, ale pod koniec się nudziłem. Ciekawy koncept na anime/mange, ale wykonanie słabe. Więc ta seria dostaje ode mnie 5/10.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Obejrzałem właśnie odcinki ostatnie, niestety podobnie jak u Cb zapał opadł. Pomysł ciekawy, takie zwykłe licealne życie bez szamba dla dzieci. W sumie zobaczymy jak wyjdzie 2 sezon.

6/10

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Jak wy chyba po wojaku. Bajka na ocene mniejszą niz 7 nie zasługuje.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Moim zdaniem zbyt dużo pod koniec było nudy, dlatego sądzę, że 6/10 wystarczy.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Mi tam się końcówka podobała. :|

Ostatnia edycja:
Top Bottom