Aoi
Member
Główny Bohater Shimonone Takara, to zdrowy i młody chłopak ale za to trochę dziwny, ponieważ zawsze chciał zostać tzw “Obcym”. “Obcy” to ludzie, którzy są w stanie wykorzystać niezwykłą moc drzęmiącą w nich ale aby z niej korzystać musi wpierw zostać obudzona. U “normalnych” ludzi tego typu moc nie ma bytu istnienia. Pewnego dnia kobieta koło 25 lat o imieniu Aria spotyka się z Takarą. Aria oczywiście należy do specjalnej organizacji, która jest odpowiedzialna za zarządzanie “obcymi”. Organizacja istnieje ponieważ czasami Ci “Obcy” stanowią poważne zagrożenie dla ludzkości.
Teraz pytanie? Czego może chcieć Aria od Takary?
Teraz kilka słów ode mnie:
Manga hmm nie jest zła ale też nie jest idealna. Ma w sobie całkiem fajne poczucie humoru, całkiem dobrą fabułe ale nie wciąga tak bardzo jak ja bym chciał. Trochę Ecchi, szkolnego życia, szkolne miłostki oraz walka na super moce. W dodatku super moc głównego bohatera pozostawia wiele do życzenia sobie xD
Teraz pytanie? Czego może chcieć Aria od Takary?
Teraz kilka słów ode mnie:
Manga hmm nie jest zła ale też nie jest idealna. Ma w sobie całkiem fajne poczucie humoru, całkiem dobrą fabułe ale nie wciąga tak bardzo jak ja bym chciał. Trochę Ecchi, szkolnego życia, szkolne miłostki oraz walka na super moce. W dodatku super moc głównego bohatera pozostawia wiele do życzenia sobie xD
Ostatnia edycja: