Robię covery z piosenek z anime (chwytliwy tytuł jest chwytliwy)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

Auronn17

New member
Zgodnie z tytułem. Tutaj wrzucam mój najnowszy. Jest niczym moje życie - taki sobie. Ale może komuś się spodoba. Pozdrawiam. ;)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Śpiewaj dalej i nie bój się wrzasnąć
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Sądziłem że będzie coś przeciętnego a tu miłe zaskoczenie :D

Ostatnia edycja:
M

Mirakuru

Woo, całkiem nieźle, szkoda, że po polsku!

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Fajnie się słucha :3 Podoba mi się . Oby tak dalej :)

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Kurdę bardziej mi się podoba niż oryginał :D
Mega Good Job Bro

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Słyszałem kiedyś coś z fatea od cb i unravela bodajże. Oby tak dalej.

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member
krótko mówiąc zwaliste

Ostatnia edycja:
A

Auronn17

New member
Nie spodziewałem się tylu pozytywnych opinii. Dzięki! ^_^

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Proszę bardzo :)
My tutaj raczej zachęcamy do dzielenia się twórczością i wspieramy tych, którzy są na dobrej drodze :)

Ostatnia edycja:
A

Auronn17

New member
Stworzyłem coś nowego, też z SnK, jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam. :)

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Cytując klasyka: “Sounds good man” :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Wincyj!!!
Zrób Vogel im Kafig, pls :)

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Fajnie fajnie :) Mam wrażenie, że boisz się troszeczkę tych wyższych partii. Otwórz się bardziej! Możesz wyciągnąć jeszcze coś na górze bez takiego typowego ,wrzeszczenia’’ czy ,ryczenia’’, żeby wydobyć wysoki dźwięk. Popracuj nad tym i będzie dobrze :D Oczywiście piszę to po przesłuchaniu innych Twoich coverów.

Jesteś samoukiem?

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Podłączam się pod to pytanie, bo też mnie to ciekawi :)

Ostatnia edycja:
A

Auronn17

New member
Uczyłem się przez 3 lata wokalu u bardzo doświadczonego gościa, kolejne 3 lata na wokalem pracowałem sam. Nie ukrywam, trzeba mieć trochę talentu, żeby śpiewać i chyba troszeczkę go jednak mam. :p

W starszych coverach rzeczywiście się ograniczałem i pewnie dalej będę się trochę ograniczał, a to dlatego, że nie mieszkam sam, nie mam żadnego studia, nagrywam w domu i muszę też szanować swoich współlokatorów. W połączeniu z pracą i uczelnią niestety nie mogę sobie pozwolić na komfort wyczekania, aż nikogo nie będzie poza mną w domu - stąd jakieś ograniczenia mojego głosu. Natomiast troszeczkę przeceniacie mój wokal - jeśli na jakimś dźwięku załącza mi się chrypa, to znaczy, że jestem już na granicy, nieważne czy to brzmi jakbym mógł więcej, czy nie. :p

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Jeśli łapie chrypa to znaczy, że dany dźwięk nie został opanowany do końca :D Nie chodzi o przecenianie Twojego wokalu, czy też talentu. Wiem, że możesz ciutkę więcej, po prostu ja to słyszę :D

Ostatnia edycja:
A

Auronn17

New member
Rozumiem Cię, ale to jednak ja jestem właścicielem głosu i po 6 latach śpiewania wiem na co go stać. Co nie znaczy, że nie próbuję podnosić sobie poprzeczki. :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Ambitny gość :)
Robisz fajną robotę i doceniamy ;)

Ostatnia edycja:
A

Auronn17

New member
Skromniej, krócej i jakoś tak ogółem brzydziej, ale zawsze jakoś. Take a look. ^_^

Ostatnia edycja:
Top Bottom