Rozwinięcia poddziałów z Hyde Parku

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
Eyirie

Eyirie

New member
Wiem, że jest to forum o mandze i anime głównie, ale zastanawiam się, czy ktoś oprócz mnie chciałby nieco rozwinąć poddziały z Hyde Parku; głównie zależy mi na tych z “Rozrywki” - książki, seriale, filmy, muzyka; tak byśmy mogli o nich podyskutować tak jak i o naszych ulubionych animcach :)
Proponowałabym stworzyć działy o nazwach takich, jak te poddziałów; a jako poddziały w nich stworzyć “lista”, “ogólne”, “spoilery” i “poszukuję”; nie tyczyłoby się to raczej muzyki - ciężko tam coś zaspojlerować XD Jednak chciałabym nieco rozwinąć tę część naszego forum ^^

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Ja jestem za. Oglądam sporo filmów i seriali. Podyskutowałbym o nie jednym ;)

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Jestem jak najbardziej za! Sama chętnie dział o serialach rozbuduję! :D

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Pozostaje wiec czekać na odzew ze strony “czerwonych” XD

Ostatnia edycja:
1

111

To już wtedy nie będzie Hyder Park tylko coś więcej XD. Chyba żeby to zrobił jako poddziały by nie robić na forum węża do przewijania, który nie ma końca.
Oj będzie o czym dyskutować oj będzie.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Juz jest XD ale pisząc o nowym filmie Disneya odkrylam jak po macoszemu tamte działy są traktowane XD

Ostatnia edycja:
1

111

Może dlatego że to forum o anime. XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Teoretycznie. Ale oprócz anime mamy tez inne życie i co, powinnismy zrobic drugie forum na inne tematy? XD

Ostatnia edycja:
1

111

Może tak, oprócz życia mamy też anime XD Nie no z tym drugim forum to raczej nie, choć znam ludzi co by na to pośli XD Pytanie do dona, jestem za ale węża na forum nie chcę.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Węża? Hmmm… To moze jeszcze taka propozycja do admow XD niech zrobią takie coś ze jest tylko tytuł dzialu a jak klikniesz to sie rozwija i pokazuje wiecej… Tak jak ma sie takir cuś po lewej stronie na windowsie jak rozwijasz kolejne foldery… O ile wgle ktos wie o czym ja gadam XDD

Ostatnia edycja:
1

111

To nie problem, kliknij na belce kategorii to się zwija. Ale ty chcesz to dla działów XD i tu byłby problem. Albo kilka edycji kodu. XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja sama nie wiem czego chce, w końcu kobieta jestem! XDD to moze niech będą dzialy i poddzialy i podpoddzialy XDD

Ostatnia edycja:
K

KeraVX

HydeParki to lwia część na forach, bo gadać o anime można dużo, ale już muzyka, poglądy (o których się nie dyskutuje ;) ), polityka to tematy rzeki i fajnie jakby było ich jak najwięcej, więc jestem za tym żeby jak najbardziej rozwinąć HydePark.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom