Sakamoto Desu Ga

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
Sakamoto Desu Ga?

Uczeń pierwszej klasy liceum, Sakamoto, jest najpopularniejszy. Wszystkie dziewczyny go kochają a koledzy z klasy zazdroszczą. Wszystko robi perfekcyjnie i z klasą. Regularnie udaremnia próby upokorzenia go przez osoby zadroszczące mu. Sakamoto jednak, poza świetnym wyglądem i elegancją, ma również dobre serce i pomaga kolegom i koleżankom.

Sakamoto tak mi przypomina Midorimę z Kuroko no Basket, że po prostu muszę to obejrzeć!

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Zdecydowanie najlepsza komedia sezonu. Choć może nie trafia ona w humor każdej osoby jest naprawdę genialna. I ten pomysł na wykonywanie wszystkiego w dosłownie idealny sposób xD. Na pewno wyróżnia się na tle wszystkich innych komedii z tego sezonu. Zdecydowanie pozycja obowiązkowa dla fanów szkolnego życia i komedii!

Ostatnia edycja:
B

bizmut

Ja jestem odmiennego zdania. Praktycznie wszystkie żarty trzymają się podobnego schematu i są raczej przewidywalne. Na odcinek trafiają się jeden-dwa ciekawsze gagi, ale poza tym jest średnio. Nie można też liczyć na interakcje między postaciami lub inne perspektywy, bo wszystko kręci się wokół głównego bohatera. Wizualnego humoru też jakoś szczególnie nie ma.

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Przy pierwszym odcinku bawiłem się naprawdę dobrze, jednak z każdym kolejnym odcinkiem mój entuzjazm spada. Nie jest to zła seria ale zaczyna popadać w schematy i trochę powiewa nudą, nie wiem czy wytrzymam do końca.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Pierwszy odcinek mnie zaciekawił, drugi mnie zmęczył, trzeciego nie pamiętam…

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Satros wszystko powiedział. Zgadzam się z nim 100%

Ostatnia edycja:
Top Bottom