Sakurasou no Pet na Kanojo

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Szkolna komedia romantyczna obracająca się wokół drugoklasisty z liceum o imieniu Sorata Kanda, mieszkającego w Sakurasou, akademiku dla problematycznych uczniów prowadzonym przez jego szkołę. Sorata trafia tam przez przypadek a bardziej przez jego dobroć i miłość do zwierząt. Pewnego dnia wprowadza się tam Mashiro Shiina — śliczna dziewczyna, a zarazem świetna artystka uważana za prawdziwego światowca. Sorata dostaje zadanie opiekować się Mashiro. Nie było, by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że bogata artystka nie wie nawet do czego służy bielizna.

Ostatnia edycja:
N

Naruto120

Jest to tak wciągające anime że nie mogę doczekać się drugiego sezonu.Dostaje ocene 9.5/10.

Ostatnia edycja:
A

Asuna

A ma być drugi sezon?
Jeżeli tak to moje życie na nowo nabierze sensu :D

Jedne z moich pierwszych anime - niepluszowa miłość, ciekawe, aż chce się wracać :)

Ostatnia edycja:
I

Innostian

alt
Naruto120:
Jest to tak wciągające anime że nie mogę doczekać się drugiego sezonu.Dostaje ocene 9.5/10.
Drugiego sezonu nie będzie na 99.9%, a szkoda bo sama bajka jest w mojej topce.

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Ej ostatnio to obejrzałem… podsumuję to jednym słowem…

ZAJEBISTE

TAK GENIALNEJ SERII, O TEJ TEMATYCE, NIE WIDZIAŁEM ODKĄD SKOŃCZYŁEM The World God only knows!!! ZDECYDOWANIE POLECAM 10/10!!!

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Humor w tym anime jest boski :p a sytuacje przezabawne xD Jedno z naprawdę lepszych komedii tego typu a na dodatek porusza dość poważny temat młodych ludzi którzy wkraczają w dorosłość i to jak muszą podejmować decyzje o tym co dalej.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Przy tym anime plakalem ze smiechua w przedostatnim odc poplynelo kilka kropel, ktore ze smiechm zwiazane nie byly. Swietne anime, mam nadzieje, ze bedzie 2 sezon, niektore watki, juz nie bede spoilerowal, wrecz prosza sie o kontynuacje :)

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:
Top Bottom