SAO

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kirrito

Siemanko, odrazu napiszę że jeśli post jest w złym dziale prosze przenieść! przechodząc do rzeczy wie ktoś może kiedy mniej więcej wyjdzie tlumaczenie Ordinal Scale? bo wiem ze wystartuje film za 33dni pytałem się znajomego jak to będzie z tłumaczeniem PL on mówi że z pół roku trzeba czekać jakoś średnio w to wierze może ktoś z was wie ile trzeba czekać na takie tłumaczenie PL?

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
SAO będzię miało także emisję kinową poza Japonią, więc będzie można liczyć na CamRipy w miarę wcześnie.
Jeśli chodzi o dobrej jakości BluRay czy dvd to faktycznie koło pół roku.

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Patrząc na to że będzie trzeba czekać na dobra jakość to może te pól roku poczekamy… W przypadku naruto the last bylo to chyba 4 miesiące. Ale zapewne ktos wrzuci upload z lipna jakością i będzie przetłumaczone , wiec dla niecierpliwych będzie chyba szybciej można obejrzeć :)

Ostatnia edycja:
K

Kirrito

alt
Benek:
Patrząc na to że będzie trzeba czekać na dobra jakość to może te pól roku poczekamy… W przypadku naruto the last bylo to chyba 4 miesiące. Ale zapewne ktos wrzuci upload z lipna jakością i będzie przetłumaczone , wiec dla niecierpliwych będzie chyba szybciej można obejrzeć :)
Już tam ciul w ta jakość Beniu, nie mg długo czekać za bardzo “napalony” jestem XD oby było jak najszybciej z PL tłumaczeniem

Ostatnia edycja:
I

Innostian

Nikt nie ruszy z tłumaczeniem do wersji BD, masz to jak w banku. Z Camów nie da się wyciągnąć napisów, a nakładanie ich jest totalnie bezsensu.

Ostatnia edycja:
Top Bottom