Satrosowe vlogi ^^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Satros

Donator
Jak już pewnie niektórzy z forum wiedzą od pewnego czasu prowadzę kanał na yt :D Do Okasia jeszcze mi sporo brakuje ale jednak coś tam próbuję działać ^^ Jeśli chodzi o tematykę to przeplatam trochę o anime/mandze a trochę na inne tematy (co do głowy wpadnie ;D).
Jak ktoś ma za dużo czasu to zapraszam

>klik<

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Pierwsze mów głośniej :) i polecam kupić jakiegoś najtańszego softboxa :)
A tak ogólnie to dobrze gadasz jak na początki to bardzo dobrze :) Ja bym pobawił się cięciem na twoim miejscu :)

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Dzięki :D Mam zamiar kupić pojemnościówkę bo teraz nagrywam telefonem i jak przy montażu daję głośniej dźwięk to strasznie spada jego jakość :/ Co do światła to jestem totalny laik i nie wiem co i jak żeby dobrze było xD

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Jak coś pisz na pw chętnie pomogę :)wpisz soboie na allegro softbox, grunt żeby było światło białe. Co do mikro kup na start sobie najtańszy pojemnościowy będzie lepiej niż z telefonu ( Samson go mic chyba 50 zł kosztuje)

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Z mikro już sobie upatrzyłem reloop sPodcastera :D

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
alt
okatawo:
Jak coś pisz na pw chętnie pomogę :)wpisz soboie na allegro softbox, grunt żeby było światło białe. Co do mikro kup na start sobie najtańszy pojemnościowy będzie lepiej niż z telefonu ( Samson go mic chyba 50 zł kosztuje)
Nie kosztuje 50zł tylko 180zł :)

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
I jakość nie jest taka jaka mnie rajcuje xD Dlatego raczej wezmę sPodcastera :D

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Odradzam spodcastera ;p ja mam i żałuje ;x

Ostatnia edycja: