Scool Days

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Aoi

Aoi

Member
Makoto Itou to nieśmiały, przystojny nastolatek nie posiadający doświadczeń z płcią przeciwną. Pierwszego dnia drugiego semestru w liceum zauważa pewną dziewczynę, nie ma jednak odwagi, by z nią porozmawiać. Później okazuje się, że nie tylko chodzi z nią do jednej szkoły, ale i jeżdżą tym samym pociągiem. Jego problem zauważa koleżanka, Sekai Saionji i proponuje mu pomoc. Chłopak odmawia i prosi, żeby nikomu nie mówiła o jego sympatii do nieznajomej dziewczyny. Sekai szybko zaprzyjaźnia się z Kotonohą Katsurą, którą zainteresował się Matoko i doprowadziła ich do pierwszego spotkania. Kotonoha i Makoto przypadają sobie do gustu i zaczynają ze sobą chodzić. Okazuje się jednak, że Sekai od dłuższego czasu podkochuje się w Makoto. Wszystko fajnie tylko ten koniec jest po prostu NIEMOŻLIWY…

Kilku słów ode mnie:
Na prawdę fajna manga typu szkolne życie/romans. Cała fabuła jest po prostu zwykłą miłostką pomiedzy młodymi osobami którzy pierwszy raz się zakochują. Jedynie te zakończenie jest do prawdy przerażająco zaskakujące o_O

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Oglądałem anime no i powiem że takiego końca się nie spodziewałem xD W sumie coś przeczuwałem bo czytałem recenzję najpierw ale żeby taki koniec?
W sumie to chyba anime i manga w tym tytule dużo się od siebie nie różnią ;)

Ostatnia edycja:
K

Kocu

Oglądałem anime ale nie czytałem :p Cała historia jest jedyna w swoim rodzaju przez zakonczenie które mnie całkowicie zaskoczyło :p (pozytywnie :D)

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Niespodziewane Yandere? ;D Ja jak czytałem mange to za Japonie nie pomyślałbym że tak to się skończy. Ale widać że autorowi kazano zakończyć mange szybko…
I o to są efekty. Bo tę historie można spokojnie było by pociągnąć dalej a nie tak ją kończyć w dość zaskakujący sposób… :p Ale anime jak i manga dobra ;]

Ostatnia edycja:
Top Bottom