Sebil

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Sebil

Imię: Sebastian
Lat: 18
Ulubione anime:

Mushischi, sankarea, steins gate, Shinsekai Yori, elfen lied, (lubię ciężki klimat :p), rainbow, black lagoon
Tak z grubsza to tyle …
Opowieść nudnego życia:
Dawno temu, kiedy staruszek Jjay jeszcze nagrywał i wrzucił film o anime zainteresowałem się tematem. Teraz po dobrych 2 latach oglądania mam trochę na koncie obejrzanych pozycji, przeczytanych mang, a nawet pomagam w ich tłumaczeniu na j. polski. Poza tym uczęszczam do technikum - w kierunku technik elektryk. Dorywczo pracuję w szpitalu. Na forum trafiłem przypadkiem szukając tsa do pogaduszek, ale może trochę tutaj posiedzę… :D

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Heeej! Witamy Cię w naszej forumowej rodzince!
Jakiej muzyki słuchasz?

Ostatnia edycja:
S

Sebil

Praktycznie każdy gatunek z rodziny muzyki elektronicznej, od spokojniejszej progressive house (np. TheFatRat - Monday) przez dubstep i pochodne (np. David Poison - Follow Me), aż po najukochańszy trap pokroju np. Skan - The Vision lub DJ Snake Propaganda (w szczególności Remix Jerogo Delyogne).
Moja player lista w skrócie. ;)

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Lubisz wędzonki?
Jesteś prawo czy lewo ręczny?

I cześć tak w ogóle :v

Ostatnia edycja:
S

Sebil

Czyta pytanie…
aha.jpg
Mogą być chodź zależy od jakości. Ostatnio jadłem swojską wędzoną suszoną (coś takiego). Twarda jak skała, ale zapach nieziemski :)
Jak by to powiedział pewien europoseł z wąsem - tylko prawica XD

No i cześć… XD

I z racji, że dopiero przeżeram się przez ściany tekstu na forum to pytanie - Jest to forum czysto dyskusyjne, czy wspieracie też jakąś twórczość?

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Witam na forum!
Czytasz książki?
Masz ulubione danie z kuchni Japońskiej/ Chińskiej, lub herbatę?
Co sądzisz o zmianach w rządzie?

Ostatnia edycja:
S

Sebil

Oho robi się ciekawie.
Czytać średnio lubię, jednak jeśli książka mnie zaciekawi to i przeczytam. Preferuję bardziej audiobooki, a z racji całkiem niezłej podzielności uwagi często słucham coś przy expieniu lub „pracy” w photoshopie. Aktualnie słucham Astrid Lingren “Bracia Lwie serce”.
Niestety nie jadłem nic oprócz „chińskich zupek”, ale to się chyba nie liczy XD Muszę to naprawić…
Ostatnio wszyscy pierniczą o polityce, a ja mam jedno i niezmienne stanowisko w tej sprawie. Należy wymienić starą elitę na młodą krew, więc nie dla PO, nie dla PiS, nie dla Nowoczesnej.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Hmm… Tak więc kto byłby odpowiedni?

Ostatnia edycja:
S

Sebil

Osobiście głosowałem na kukiz15 i jak na razie nie żałuje. Wciąż wszystkie deklaracje i pomysły zdają się mieć jakiś senes. Chodź i tak w marzeniach jest zmiana ustroju Polski na wzór Amerykański i głosowanie nie na partię, a na konkretną osobę z konkretnymi poglądami, ale… to już gdybanie :V
A ty? Jak uważasz?

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Osobiście sądzę że w aktualnych działaniach obecnego rządu nie ma nic złego. A nawet ciekawie jest posłuchać o tych wszystkich tajemniczych “dziurach” budżetowych które stworzyło PO. Uważam że zmiana była potrzebna.

Ostatnia edycja:
S

Sebil

Zmiana, tak jest potrzebna, ale czy na PiS? Moim zdaniem nie. Bardziej mile przyjął bym typowych ekonomistów za sterami kraju. Ponieważ takie sprawy jak umocnienie złotówki, zmniejszenie, a najlepiej zupełna spłata długu narodowego, poszerzenie wolnego rynku, czy umocnienie władzy rządu nad kreacją pieniądza mogą ekonomicznie postawić cały kraj na nogi.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam Cię serdecznie w naszej forumowej rodzince, mam nadzieję, że dobrze będziesz się tutaj bawił i miło spędzisz z nami czas. Baw się tu dobrze. Odwiedzaj czat, udzielaj się, a poznasz wiele naprawdę fajnych osób.

Ostatnia edycja:
S

Sebil

Wieże XD na dzień dobry zacząłem debatę o polityce :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Polityka rzecz ciekawa, niektórzy z nas się nią interesują, z pewnością znajdziesz partnerów do dyskusji.

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Yo. Baw się dobrze na forum :3

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
To jak jest, to fakt, a to jakbyśmy chcieli by było jest zupełnie inną sprawą. Niestety jest to smutna rzeczywistość… I często nie mamy na nią większego wpływu.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię serdecznie na forum i ja. Mam nadzieję, że zabawisz u nas na dłużej.
Masz sporego plusa za Steins;Gate i Shinsekai yori - te pierwsze uwielbiam (moja TOP3), drugie też bardzo lubię.
Takie pytanka: lubisz sernik? Widziałeś Mahou Shoujo Madoka Magika? Jak nie, to polecam, mimo dziewczynek ma ten ciężki klimat.
No i masz może konto na MyAnimeList?
alt
Sebil:
I z racji, że dopiero przeżeram się przez ściany tekstu na forum to pytanie - Jest to forum czysto dyskusyjne, czy wspieracie też jakąś twórczość?
Tak, mamy dział z twórczością forumowiczów, jak chcesz, to możesz się pochwalić.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo
Witam na forum, gdzieś śmignęła mi tutaj dyskusja o polityce, ale luzik. podyskutować na ten temat też lubię od czasu do czasu (kwestie światopoglądowe, coś o ekonomii, etc)
Ja zapytam tylko o to czy hodujesz jakieś zwierzaki?
Baw się dobrze na forum i udzielaj się w tematach
Pozdrawiam i lecę po kawę

Ostatnia edycja:
Top Bottom