Sen to Chihiro no Kamikakushi (W krainie Bogów)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Elmor

Elmor

Donator
Dziesięcioletnia Chihiro i jej rodzice przeprowadzają się do nowego miasta. Po drodze przypadkowo gubią trasę i zatrzymują się przed dziwnym murem pośrodku lasu. Rodzice Chihiro decydują się zobaczyć, co jest po drugiej stronie ściany i mimo protestów Chihiro przechodzą przez bramę w murze. Wszyscy troje trafiają do miejsca, które wygląda jak opuszczone miasteczko.

Chcąc zaspokoić głód, dorośli żarłocznie jedzą wystawione w jednej z restauracji potrawy, a naburmuszona Chihiro wałęsa się po okolicy, aż trafia na olbrzymią pagodę. Nagle na niebie wschodzi księżyc. Przed Chihiro pojawia się chłopiec, który nakazuje jej natychmiast opuścić miasteczko. Przestraszona Chihiro wraca do rodziców, lecz z przerażeniem odkrywa, że zamienili się w świnie.

Tytuły alternatywne:
Sen to Chihiro no Kamikakushi
千と千尋の神隠し
Spirited Away
W krainie Bogów
Reżyser: Hayao Miyazaki

Ostatnia edycja:
L

Louise

Oooo .. To,to,to było moje pierwsze anime ^^. Oglądałam je,jak byłam dość mała,choć chyba nie aż tak,bo coś z tego pamiętałam ;p. Ostatnio rozmawiając z koleżanką na skype,dowiedziałam się jaki to ma tytuł,i oglądnęłam sobie jeszcze raz XD. W sumie,to tym razem oglądnęłam to z rodzeństwem XD. Pod koniec zaczęli się pytać czy jest druga część,więc chyba im się spodobało :D.
Uważam,że jest to całkiem fajne anime ^^ <3.

Ostatnia edycja:
Top Bottom