Serwer Discord o tematyce High School DxD

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Byxon

Byxon

New member
Witam, ostatnio stworzyliśmy z moim przyjacielem serwer discord o tematyce anime High School DxD, lecz mimo naszych oczekiwań i moich starań mało osób jest zainteresowane takim serwerem. Tutaj moja prośba do was, ponieważ wiem, że ktoś z was na pewno ogląda/oglądał anime i może ktoś chciałby odwiedzić nasz serwer, ocenić i może nawet coś podpowiedzieć. Jeżeli w najbliższym czasie nie uda nam się wypromować tego serwera, będziemy musieli zmienić tematykę na ogólne anime/manga (czego bym osobiście nie chciał, ponieważ istnieje już wiele takich serwerów a ten jest oryginalnym pomysłem). To chyba wszystko, zapraszam do wejścia, zapoznania się z serwerem i jeżeli się spodoba to zostania z nami.
Tutaj znajdziecie zaproszenie:

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Nie korzystam z discorda, ale monotematyczność, raczej nie ma racji dłuższego bytu IMO, a dokładając kolejne tematy, będzie to kolejny kanał discorda o wszystkim, czyli coś co nie chcesz.
p.s
To tak jak to forum jest o anime, a na czacie o anime rozmawia się raz na tydzień : D

Byxon

Byxon

New member
I o to właśnie chodzi. Nie chcę żeby na tym serwerze ludzie gadali tylko o DxD albo anime. DxD ma być tylko podkładką pod ten serwer, a on sam ma być ogólnie o wszystkim, a przede wszystkim o anime i DxD.

Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Nie było podobnego tematu na temat discorda?

Top Bottom