Shaman King

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Y

Yona

Ludzie prześcigają się w gromadzeniu bogactw i budowaniu potęgi. Są tacy, którzy dobro materialne stawiają ponad dobro moralne. A co za tym idzie? Wiara w świat astralny spychana jest na boczny tor. Coraz mniej ludzi wierzy w duchy, a co dopiero mówić o ich dostrzeganiu. Wizerunek i liczebność szamanów znacznie się zmieniły. Teraz większość z nich używa duchów do walki z innymi szamanami. Nie walczą jednak bez powodu. Co pięćset lat bowiem organizowany jest światowy turniej walk szamańskich. Już sama liczba dzielących kolejne turnieje lat pokazuje, że sprawa jest poważna. I tak w rzeczywistości jest, ponieważ by chociaż wziąć udział w turnieju, trzeba się sporo napracować. Większość uczestników odpada, a czasami nawet ginie przed rozpoczęciem prawdziwej rywalizacji. Szamani jednak podejmują ryzyko z wiadomego powodu - nagrody. Otóż zwycięzca turnieju otrzymuje tytuł króla szamanów, który niesie ze sobą nieograniczone możliwości.

Moja opinia: Mi tylko zostało to polecić bo to anime jest genialne po każdym względem

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Rok wydania chyba był wcześniej

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Anime dziedziństwa, oglądałem jeszcze na Jetixie. Jest to też moje pierwsze anime obejrzane w całości, od początku do końca.

Ostatnia edycja:
Top Bottom