Shingeki no Kyojin 2 (Attack on Titan 2)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Shingeki no Kyojin 2

https://myanimelist.cdn-dena.com/images/anime/4/84177.jpg
Data premiery: 1 kwietnia 2017
Gatunek: akcja, super moce, dramat, fantasy, shounen
Link do MyAnimeList: Shingeki no Kyojin Season 2

Opis anime:
Akcja nowego sezonu dzieje się bezpośrednio po wydarzeniach z pierwszej serii. Tytany coraz bardziej ingerują w ludzki świat ukryty za murami. Ludzkość mieszkająca za Murem Rose przestaje być bezpieczna. Potwory dotarły nawet tu. Jakby tego było mało - pojawia się nowy, o wiele groźniejszy tytani wróg. Czy nasi bohaterowie wyjdą cało z tej opresji? Odpowiedź poznamy niebawem.

Zapisz

Ostatnia edycja:
M

Mirakuru

Nareeeszcie AoT! No, no, pierwszy odcinek obiecujący! Kreska taka jak była czyli cudowna, taki trochę recap był i mało Erena i Mikasy ale zaczyna się ciekawie!

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Pewnie o pierwszym sezonie się nie wypowiadałem wiec tak na szybko i krótko.

Bedzie spoiler.
Pierwszy sezon zapowiadał się dla mnie mega spoko postacie były ciekawe dość. Może poza Erenem który jest wkurzający :) a cała historia sprawiała wrażenie ze będzie się toczyć dramatyczna walka ludzi o przetrwanie, kształtowanie charakterów, ale musieli skopac :p
Od momentu jak okazało sie ze ludzie są zamknięci w tytanach i Eren jest jednym z nich i potem coraz więcej ich było to już mnie mocno zniechecilo . Prysla ta bańka walki ludzkości

Pierwszy odcinek mnie tylko w tym upewnil. Może będę oglądać tylko ze względu na to ze chętnie bym zobaczył śmierć paru bohaterów i dla oprawy audiowizualnej . ;)

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Doczekałem się kontynuacji AoT, czytałem mangę (jestem na 13 tomie) i wszystko ładnie jest odwzorowane w anime. Anime jest o tyle lepsze że bardzo ładnie widać dynamikę ‘manewrów przestrzennych’ (chyba tak to się nazywało). Będę oglądał na bieżąco :>

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Jestem na bieżąco z mangą, więc wydarzeń z 1. odcinka w sumie już nie pamiętałem. Miły powrót, szkoda że jedynie 12 odcinków. Może będą robić częściej, żebyśmy byli na bieżąco, bez 4-letnich przerw między sezonami. Z pewnością będę oglądał. Ostatnia scena 1. odcinka to coś, dla czego lubię ten tytuł.

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Wszystko jest tak bardzo tam namieszane xD Oh, nie mogę się doczekać III sezonu ;-; Tyle pytań bez odpowiedzi !

Ostatnia edycja:
Top Bottom