Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy

Gatunek: Akcja, Przygoda, Fantasy, Thriller
Rok produkcji: 2015
Odcinki: 2
W otoczonym wysokim murem mieście ostatni ocaleni starają się przetrwać ataki olbrzymów, które od wieków nękają ludzkość. Gdy pewnego razu potwory wdzierają się do miasta, jedną z wielu ofiar jest matka nastoletniego Erena. Chłopak poprzysięga zemstę i wraz z najbliższymi przyjaciółmi, Mikasą i Arminem dołącza do oddziałów obronnych. Kilka lat później młodzi żołnierze kończą szkolenie i właśnie mają dołączyć do jednej z jednostek specjalnych, gdy niespodziewanie olbrzymy ponownie atakują.

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Gra aktorska w tym filmie jest niesamowita, do tego dołączają bardzo dobre animacje i mamy film idealny. Z czystym sumieniem mogę go wszystkim polecić, 10/10.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Okrutnie się przy tym męczyłem, co jak co, ale to nie dla mnie. Przykro mi

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Taaa… różni się to troszkę od anime i mangi. Najszybciej będzie to chyba wymieniać w punktach.

1. Armin nie jest blondynem.
    -tylko japończykiem a z tego co pamiętam to miał niebieskie oczy bardziej pasujące do europy.
  2. Mikasa niby umiera ale nagle okazuje się że mizia się do nie-leviego
  3. Levi ma wąsa…
    -Tak dobrze czytacie ma wąsa i koniec z twardym kapralem duszącym w sobie uczucia, sarkastycznym, ironicznym oraz pedantycznym, starającym się chronić swoich podwładnych.
  • jego odsłona filmowa jest cóż zbyt kiepska? A może to przez przyzwyczajenie się do tamtego Leviego?
  • A czy wspomniałam że nie nazywa się Levi? Ach no cóż od teraz jest to Kapral Shikishim dowódca oddziału zwiadowców.
  1. kompletna masakra w jeśli chodzi o fabułę zaczyna się od opowieści o marzeniu wyjścia za mur, no a później zmienia się powód nienawiści Erena do tytanów…
    Można by naprawdę długo wymieniać Ci którzy oglądali anime czytali mangę powinni trzymać się od tego z daleka
    Chociaż każdy ma własną wolę…]

Ostatnia edycja:
Top Bottom