Shinmai Maou no Testament

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Elmor

Elmor

Donator
http://anime-odcinki.pl/sites/defau...public/okladki/shinmai-maou.jpg?itok=Dalqz5dz

Shinmai Maou no Testament

Drugi sezon Shinmai Maou no Testament. „Wspominałeś coś, że chciałbyś mieć młodszą siostrzyczkę, tak?” O to właśnie zapytał ojciec swojego uczęszczającego do liceum syna, Basare Toujou – lekko mówiąc, wywołało to u młodego dość pokaźną panikę. Żeby tego było zaś mało, ekscentryczny tatuś przy okazji oznajmia mu, że planuje się ponownie ożenić. Po sprowadzeniu Basarze do domu dwóch pięknych, przyrodnich siostrzyczek, ojciec wyjeżdża za granice. Prędko się jednak okazuje, że Mio i Maria nie są normalnymi ludźmi – to tak naprawdę początkująca władczyni demonów oraz sukub! Chłopak prawie co zostaje wkręcony w podpisanie z Mio umowy, która robiłaby z niego jej sługę, jednak przez pomyłkę kontrakt zostaje „odwrócony”, przez co to ona musi od teraz słuchać się jego poleceń! Co więcej Basara z racji owej umowy wpada z jednej zboczonej sytuacji w drugą, a sama Mio musi zacząć się martwić o swoje życie, gdyż ścigają ją inne demony, czy też bohaterowie słynący z ich zabijania. Tak właśnie zaczyna się ten dramat pełen akcji i pożądania!
Gatunek:
Komedia
Przygodowe

Czas:
Współczesność

Miejsce:
Japonia

Inne:
Ecchi
Harem
Magia

Pierwowzór:
Powieść/opowiadanie

Postaci:
Anioły/demony
Uczniowie/studenci

Rating:
Nagość

Rok wydania:
2015

Czas trwania:
23min x10

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Pierwszy sezon na pewno jest lepszy od drugiego co nie zmienia faktu że i tak ssie. To anime to ocenzurowany hentai z czasem ciekawą fabułą. Nic więcej nie mam do powiedzenia na temat tego anime.

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Fajnie się oglądało, a fabuła była dosyć przewidywalna, zresztą to ecchi więc czego mogłem się spodziewać.

Ostatnia edycja:
Top Bottom