Shinobi III 2015

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
okatawo

okatawo

Member
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=6786df6f5b43461fa63446308f57ade6&oe=563B7787

Witajcie w mojej szkole odbędzie konwent, nie jest to nic innego jak mniejszy Baltikon.
Jak zwykle będę tam prowdzić Speed Dating więc zapraszam :)
Ps. to jest konwent i każdy kosztuje, na logikę nikt ci szkoły za free nie da i nie… 25 zł (Nyan to do ciebie)
12 września - 13 września
12 września o 10:00 do 13 września o 14:00
Będą:
  • @kurokoro
    -@Okatawo
    -@Femka
    -@Nyan
    -@byters
    -@Elmor
    -@Bhaal
PjatkGdansk
PJWST
Brzegi 55, 80-045 Gdańsk
Jak nie wiecie jak dojechać, piszcie

2 fantastyczne dni i jedna niesamowita noc z Kulturą Dalekiego Wschodu! Nowa miejscówka w przyjaznych progach miasta Gdańska. W programie znajdziecie m.in. Konkurs Cosplay, prelekcje, konkursy, pokazy, koncerty, planszówki, konsole, gry muzyczne, wystawcy!!!

Sale: Main Room, Przegadana, Konkursowa, Art Room, Konsol Room, Planszówki, Wystawcy, Ultra Star, Wakou Rockband, Foto Room.

Organizatorami imprezy są:

Stowarzyszenie Edukacji bez Granic - Baltikon, Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych i Maginarium.pl

Partnerują nam między innymi:

Wakou Rock Band, REBEL.pl, Tczewski Klub Fantastyki, Waku Waku わくわく, Ultrastar T.A., SugoiSchool

Link do wydarzenia https://www.facebook.com/events/1627003547572730/

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Postaram się być. Gdzieś się trzeba zapisać czy na miejscu ?

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Możliwe, że się pojawię. Do tego czasu powinienem być juz w Polandzie, choć różnie bywa ;-)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Prawdopodobnie ze mną pojedzie mój kumpel Bhaal :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
To speed dating wydaje się ciekawe, nigdy nie byłem na czymś takim więc pewnie z Bhaalem zahaczymy :)

Ostatnia edycja:
N

Nyan

Odświeżam bo mamy trochę nowych userów, może ktoś jeszcze się zapisze?

Ostatnia edycja:
N

Nyan

Jeśli nic się nie zmieniło, to autobusy typu 262 powinny tam jechać. I te jadące do Pruszcza Gdańskiego z centrum gdańska (i w drugą stronę).

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Czyli rozumiem konwent jednak w GDA, a nie Sopocie, jak na tej dziwnej str napisali :). Dzięki Nyan za nr autobusu, ogarnę sobie na mapie i str zkm :)

Ostatnia edycja:
N

Nyan

Tak, Okatawo potwierdził że na PJWSTK.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ok, dzięki za info w takim razie :)

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Jest tak napisane bo pierwotnie miał się tam odbyć ale został przeniesiony z przyczyn technicznych czy czegoś tam ^^
Dojeżdżasz do głównego, wsiadasz w dowolny autobus co jedzie na sandomierską :) i wsio dalej dasz radę autobusy które pamiętam to 256 i 154 na pewno ale tam z 5 ich jeździ :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Dzięki za info Okatawo :), myślę, że dam radę. Jeśli byś coś wiedział o cenie wejściówki, napisze w temacie jeśli możesz.

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Cena biletu 25 zł - do dostania na miejscu.

Atrakcje wstępne:
Sale: Main Room, Przegadana, Konkursowa, Art Room, Konsol Room, Planszówki, Wystawcy, Ultra Star, Wakou Rockband, Foto Roo

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
okatawo:
Cena biletu 25 zł - do dostania na miejscu.

Atrakcje wstępne:
Sale: Main Room, Przegadana, Konkursowa, Art Room, Konsol Room, Planszówki, Wystawcy, Ultra Star, Wakou Rockband, Foto Roo
Ok, pytanie. Kto poza mną myślał że wstęp jest darmowy? :/

Cholera, będzie trzeba sprawdzić dostępne pieniądze.

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Nyan tylko ty tak myślałeś każdy konwent jest płatny nikt za darmo ci szkoły nie da…

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Domyślałem się, że coś trzeba będzie zapłacić, to nie komuna :p, ale 25 złotych to nie jest majątek więc nie ma najmniejszego problemu.

Ostatnia edycja:
Top Bottom