Shokugeki no Souma: Ni no Sara

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member
Shokugeki no Souma: Ni no Sara
Ecchi-Szkolne-Shounen
[attachment=346]
Kontynuacja przygód naszego Soumy który usilnie stara się dążyć do swojego celu którym jest prześcignięcie swojego ojca. Souma jest z zamiłowania kucharzem jak również uczęszcza to elitarnej szkoły gastronomicznej którą kończy zaledwie 10% z ogółu uczęstrzających do niej
Jest to kontynuacja jednego z lepszych letnich anime. Nie mogę się doczekać jako że jest to również jedna z lubianych przeze mnie serii. Mam nadzieje że wyjdzie tak samo dobrze jak w poprzednim lecie :)

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Świetne z szybko idącą akcją. Rach ciach, jeden pojedynek, drugi, trzeci itd. Bez zbędnego przedłużania, sama akcja.
I jeszcze te dania, aż się głodny człowiek robi :D

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Powiem tak, najlepsze przed wami w kolejnym sezonie :D

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Jak dla mnie w porównaniu do 1szej serii jest duży spadek jakości. Może mi się tylko wydaje ale jednak 1sza seria była o wiele przyjemniejsza w odbiorze. Ponad tylko 13 odcinków to też chyba jakieś kpiny są :|.

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Fakt, te całe “jesienne wybory” strasznie się dłużą, dopiero jak Souma wpada to się robi ciekawie xd No i ostatnie odcinki też trzymają poziom pierwszego sezonu.

Ostatnia edycja:
IdolwSzutrab7

IdolwSzutrab7

Donator
Ewidentnie ten sezon był słabszy od poprzedniego, postawili na 13 odcinków i jakoś chyba im czasu nie starczyło? Tytuł był nudny, nie pokazywał nic ciekawego, na temat potraf to potrafili gadać przez cały odcinek. Same minusy. Dopiero pod koniec zaciekawiły mnie te tak jakby “praktyki”, ale na te to już oczywiście odcinków zabrakło. Negatywnie oceniam ten sezon.

Ostatnia edycja:
P

ProteoBakter

Zdecydowanie gorszy od 1 sezonu, ale również się przy nim całkiem dobrze bawiłem. Choć trochę już mnie nudzą te wszystkie walki. Poza tym, to w końcu jest to szkoła, więc powinni się w niej czegoś uczyć, a jak na razie, to tylko pokazują swoje umiejętności i walczą o przetrwanie w konkursach kulinarnych i obozach. Niby się czegoś uczą w wyniku odbytych walk, ale ma się to nijak do nauki w szkole. Jednak muszę przyznać, że fabuła jest ciekawie poprowadzona i chętnie zobaczyłbym 3 sezon.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ciekawy sezon ale nie było tego efektu WOW jak w pierwszym. Czekam na coś konkretniejszego co nie zmienia faktu, że śmieszne przerywniki są mistrzowskie. Jeśli ktoś szuka czegoś w klimacie rywalizacji, walk, gotowania, nudesów, to anime dla niego.

Ostatnia edycja:
Top Bottom