Siemka!
Zaczynając od początku, jestem Bartek na stronę trafiłem z facebook’a (Fanpage: Sword Art Online (PL) )
Co do ulubionego anime, nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć. Generalnie strasznie podoba mi się świat SAO i Accel’a , aczkolwiek na razie najbardziej rozpamiętuje Angel Beats, które po prostu nie może wypaść mi z głowy ;D Co do tego jakie anime oglądałem (Oprócz tych powyżej) to: Another, Diabolic Lovers, Fairy Tail, Kawałem Nagi no asukara, Oda Nobuna no Yabou, Na razie tylko tyle wpadło mi do głowy, oglądałem więcej ale na razie oglądam To Love Ru i totalnie tytuły innych anime wyleciały mi z głowy, pozatym było pare takich o których lepiej nie pisać. Co do ulubionych momentów to wg mnie Faraon z DxD był genialny tak samo jak Ash z Accel’a.
Hmmm muzyka… Aktualnie słucham bardzo wielu rzezczy, ostatnio przesłuchałem trochę night corów, muzyki z anime, Luknąłem na S3RL, a i bym zapomniał jeszczę o sound trackach z Fairy Taila, oprócz tego jakieś klasyki, no wiecie takie z radia, a tak nawiasem mówiąc to sobie ostatnio na YT wyszukałem mózykę z openingu Angel Beats ;D
No i to by było na tyle ;D
A tak btw, to mi się jeszczę Death note przypomniał ;D