Siema ludzie internetu

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Levi

Levi

New member
Siemka, jak ktoś chce pogadać zapraszam na Pw

Ostatnia edycja:
K

Kubson

New member
Cześć a teraz parę pytań: Jakie anime lubisz najbardziej ? Jaki gatunek ? Jakie masz imię ? Co lubisz robić ? Jak trafiłeś na forum ? I jakiej muzyki słuchasz ?
To tyle zapraszam na chat i ts’a.

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Yo, jam jest Azazel-sensei, ten którego oppai ściągnęły z Nieba
Dołączam się do pytań Kubsona.
Oglądałeś może Rosario +Vampire? Accel World? SnK? DxD? HotD? Angel Beats? Kampfer?
Ulubione postacie/momenty z powyższych?

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Siemka!

Zaczynając od początku, jestem Bartek na stronę trafiłem z facebook’a (Fanpage: Sword Art Online (PL) )
Co do ulubionego anime, nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć. Generalnie strasznie podoba mi się świat SAO i Accel’a , aczkolwiek na razie najbardziej rozpamiętuje Angel Beats, które po prostu nie może wypaść mi z głowy ;D Co do tego jakie anime oglądałem (Oprócz tych powyżej) to: Another, Diabolic Lovers, Fairy Tail, Kawałem Nagi no asukara, Oda Nobuna no Yabou, Na razie tylko tyle wpadło mi do głowy, oglądałem więcej ale na razie oglądam To Love Ru i totalnie tytuły innych anime wyleciały mi z głowy, pozatym było pare takich o których lepiej nie pisać. Co do ulubionych momentów to wg mnie Faraon z DxD był genialny tak samo jak Ash z Accel’a.
Hmmm muzyka… Aktualnie słucham bardzo wielu rzezczy, ostatnio przesłuchałem trochę night corów, muzyki z anime, Luknąłem na S3RL, a i bym zapomniał jeszczę o sound trackach z Fairy Taila, oprócz tego jakieś klasyki, no wiecie takie z radia, a tak nawiasem mówiąc to sobie ostatnio na YT wyszukałem mózykę z openingu Angel Beats ;D
No i to by było na tyle ;D

A tak btw, to mi się jeszczę Death note przypomniał ;D

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siema Bartek, nie mam ciekawych pytań więc jedynie to mi wpada do głowy: Bartosz czy Bartłomiej?

Ostatnia edycja:
R

Raizer

New member
Yo, jam jest Sirechs Lucifer-sama :) Takie pytanie ode mnie. Skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
ok jestem Bartosz i jestem z Warszawy ;D

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Yo! Pharios Shaphire z tej strony
Pytania już zadane najważniejsze więc nie mam o co pytać…

Ostatnia edycja:
Kiyama

Kiyama

New member
Hej Bartek miło poznać, ile masz lat jeśli można zapytać?

Ostatnia edycja:
Top Bottom