Siema

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

DjStanley

Imię: Przemysław
Lat: 25
Ulubiona Manga:
Bleach, Naruto, Death Note, Psyren…

Ulubiony gatunek muzyczny: Trance, Stary polski rock
Zainteresowania: Programowanie, Granie w gry, Dziewczyny i Jeff Dunham:D

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Mam wtyki;)

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Bójcie się albowiem to ten co ma wtyki!

Witaj Przemysławie :D

Trochę głupio mi w sumie pytać ale kto to jest Jeff Dunham (niby mógłbym wygoglować ale mi się nie chcę).

Ostatnia edycja:
D

DjStanley

alt
Domen:
Trochę głupio mi w sumie pytać ale kto to jest Jeff Dunham (niby mógłbym wygoglować ale mi się nie chcę).
Znany amerykański komik-brzuchomówca (lalkarz):)

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
Siemka :D , Yahik z tej strony ;) Od razu tak się zapytam masz coś ciekawego do polecenia jeżeli chodzi o anime z ostatnich sezonów? Bo i tak nie mam co oglądać :D

Ostatnia edycja:
D

DjStanley

alt
xYahiko:
Siemka :D , Yahik z tej strony ;) Od razu tak się zapytam masz coś ciekawego do polecenia jeżeli chodzi o anime z ostatnich sezonów? Bo i tak nie mam co oglądać :D
Hmmmmm musisz mi wybaczyć, wolę mangę:) Z Anime oglądałem tylko Bleacha, Naruto, One Piece i Shingeki no Kyojin…

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Witaj ooo programowanie w czym kodzisz ? :D

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Cześć :3 Miło poznać ^^ Lubisz czekoladę? Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :D

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Witaj Przemku na naszym forum, mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :D Skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
D

DjStanley

alt
okatawo:
Witaj ooo programowanie w czym kodzisz ? :D
C#, C++, HTML…
alt
Mako:
Cześć :3 Miło poznać ^^ Lubisz czekoladę? Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :D
Uwielbiam zwłaszcza białą:) Oczywiście że zostanę tylko najpierw uporam się z inżynierką;)
alt
Golter:
Witaj Przemku na naszym forum, mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :D Skąd jesteś?
Okolice Wadowic:)

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
A czy po maturze chodziłeś na kremówki?

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
alt
DjStanley:
Nieeeeee wolę kebaba:D
Swój chłop!
Dopiero sobie uświadomiłam, że jeszcze Cię nie przywitałam, więc siemson + miłego pobytu na forum życzę! :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom