Siemacie;)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

Nobudejmien

Cóż wyjdę trochę ze schematu i szablonowości formy przedstawiania się ;)
Witajcie, tu znudzony 28 latek który z 10 lat nie rejestrował się na forach, a teraz z przypływu ludzkiej ciekawości i nostalgii postanowił to zmienić.
Nie napiszę jakimi tytułami się interesuję bo od lat nie oglądałem żadnego anime…a tytuły które znam nalezą do kurzącej się klasyki…
Może uczestnictwo w życiu tego forum coś w oldschoolowym mnie zmieni ;)
Co tu jeszcze dodać…a rysuję od czasu do czasu komiksy^^
Opis dość skromny ale z czasem pewnie dam się lepiej poznać:p

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj, fajnie wiedzieć, ze wszedł kolejny staruszek, ja mam 27 lat. Mam nadzieję, że spędzisz na tym forum miłe chwile i będziesz się z nami dobrze bawił Od razu, zapraszam na czat. Szybko tam poznasz nowych ludzi, kto wie, może z niektórymi z nas poznasz się w realu :)

Ostatnia edycja:
N

Nobudejmien

Miło wiedzieć że samemu nie jest się tutaj weteranem :p Dzięki za miłe powitanie i zaproszenie ^^

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Czeeść! Ja na forum również jestem tylko dla znajomych,anime i mangą nie interesuje się od 4 lat więc zapraszam na czat! Skąd jesteś? Jakiej muzyki słuchasz? Mam nadzieję,że zostaniesz z nami na dłużej! ; >

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemaneczko eleczko jołeczko xDDD
Lubisz masło?
Czerwona cegła! co z nią Ci się kojarzy?

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Cześć. Czy nick ma coś wspólnego z Twoim imieniem (dajmien Damian)? Jeśli nie to mógłbyś powiedzieć jak masz na imię i skąd taki nick?

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Potrafisz gotować?
co sądzisz o poligamii?

Ostatnia edycja:
N

Nobudejmien

alt
Maru:
Czeeść! Ja na forum również jestem tylko dla znajomych,anime i mangą nie interesuje się od 4 lat więc zapraszam na czat! Skąd jesteś? Jakiej muzyki słuchasz? Mam nadzieję,że zostaniesz z nami na dłużej! ; >
Pochodzę z baaardzo daaaleka;) A w skrócie z Koszalina :p
Jakiej muzyki słucham? Głównie lubuję się w starociach z lat 60-70-80-90 słucham Bluesa trochę Jazzu, Rege, muzyki wywodzącej się z kultury Słowiańskiej oraz sporo hard rocka ^^

"Cześć. Czy nick ma coś wspólnego z Twoim imieniem (dajmien Damian)? Jeśli nie to mógłbyś powiedzieć jak masz na imię i skąd taki nick? "

Widzę, że ktoś tu jest bardzo spostrzegawczy ;) Tak mam na imię Damian ;P Mój Nick to połączenie starej ksywki z czasów szkolnych - Dejmien - i pierwszej części imienia mojego ulubionego generała i stratega Nobunagi Ody ;)

"Potrafisz gotować?
co sądzisz o poligamii? "

Tak potrafię gotować, jestem na tyle dorosły, że upichce coś sam i nawet da się to zjeść!;P A tak serio to tak gotuje od czasu do czasu.
Co do poligamii to uważam że jest to kolejny przykład ludzkiego odwołania się do najniższych instynktów i egoistycznej chęci współżycia z wieloma partnerkami. Ot kolejny ludzki wymysł w celu zaspokajania najniższych pragnień przy wykorzystaniu danej kultury czy Religi do zamaskowania prawdziwych motywacji;)

Dziękuję za ciekawe pytania ;)

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Mówisz bardzo daleko, a czasami nawet taki Koszalin jest bliżej od reszty miejsc, z których są forumowicze :p

Tak czy owak, witam Cię serdecznie, jestem Aju i miło mi Cię poznać weteranie. Widzę, że następny forumowy dziadek jak Byciu. Ale mi taka różnorodność wieku odpowiada w sumie :D

Lubisz boczek? A może muzykę klasyczną? Grywasz w coś? Może polecisz mi jakiś nieziemski soundtrack z jakiejś gry.

Baw się dobrze, wpadaj na czat i nie opuszczaj nas za szybko. W sumie dużo nowych ostatnio, ale dużo się też wysypuje…

Ostatnia edycja:
N

Nobudejmien

Gram zazwyczaj w Rpg - Dragon Age , Wiedźmin, Mass Efect, Gothic itd itp. Czasami w popykam w jakieś RtSy - Star Craft , Spellforce - czy FPSy - Counter Strike , Battle field 4 i TPSy ;)
Ciekawy saundtrack? a prosze:

Dziękuje za ciepłe przywitanie ^^

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
alt
Nobudejmien:
Widzę, że ktoś tu jest bardzo spostrzegawczy ;) Tak mam na imię Damian ;P Mój Nick to połączenie starej ksywki z czasów szkolnych - Dejmien - i pierwszej części imienia mojego ulubionego generała i stratega Nobunagi Ody ;)
Nie tyle spostrzegawcza co oceniająca innych według siebie (mój wielce oryginalny nick XD).

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom