Siemaneczko

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kaizoku

Mam na imie Bartosz lat 16. Miejsce zamieszkania to okolice Ostrowca Świętokrzyskiego, interesuje się informatyką (pewnie dlatego poszedłem na ten kierunek). Ulubione anime to będzie raczej Bleach (wiecie to moje pierwsze anime), Angel Beats, Ao no exorcist, Code geass, Guilty Crown, Baka to test to Shoukanjuu, Fairy Tail. To są takie przykładowe bo jest jeszcze kilka ale pisze to z telefonu wiec sami wiecie. Co do listy anime to nie posiadam jeszcze konta na myanimelist bo nie chce mi się dodawać ok. 80 tytułów. To tyle z mojej strony. Witam wszystkich.

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Siemasiema! :) jakiej muzyki słuchasz, Bartoszu? I w jakie gry komputerowe lubisz popykać (o ile lubisz XD)?

Ostatnia edycja:
K

Kaizoku

Co do muzyki to rock i nightcore, czasem vocaloidy, a jesli chdzi o gry to cs 1.6 bo GO jeszcze nie mam, LoL i od czasu do czasu ElSword.

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Siemanko. Łysy wita na rejonach xD Jak to ja muszę się spytać. Oglądałeś Naruto i Dragon Ball i czy chodzisz na siłkę ?

Ostatnia edycja:
K

Kaizoku

Naruto to moje 2 anime jakie zacząłem oglądać, a db oczywiście że oglądałem ale nie w tv tylko na necie. Nie, nie chodze na silke.

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Siema! Jestem COCO
może rysujesz? :D

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Hej Bartoszku XD
Jak znalazłeś forum, co? ;p

Ostatnia edycja:
K

Kaizoku

Moje rysunki sa tak straszne ze same wolaja zeby je zniszczyc. No coz taki talent :)
Forum znalazlem dzieki aplikacji na telefon Tapatalk. Przegladalem jakies forum na telefonie i mi sie wyswietlila do pobrania, a jak juz pobralem to odrazu wpisalem “anime” i to forum bylo na 1 miejscu.

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
siemanko wita kamkom
widze osoba z mojego regionu skad dokladnie jestes?

Ostatnia edycja:
K

Kaizoku

Sarnówek taka miejscowość niedaleko ostrowca ale do szkoly popitalam do ostrowca

Ostatnia edycja:
P

Piter

Ohayo!
osoba z okolic mhmm ciekawie, czym się interesujesz?

Ostatnia edycja:
K

Kaizoku

Konnichiwa
@Piter Interesuje się (prócz tego co napisałem podczas zakładania tematu) wiadomo jak każdy otaku japońską kulturą, anime troche mangi ( kto by sie spodziewal), grami nie tylko komputerowymi i nowinkami technicznymi

@kamkom nie poszedłem tam bo jestem leniem więc nie byłem pewien czy dam rade więc poszedłem do budowlanki

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Na pewno nie są aż takie złe! o.o

Ostatnia edycja:
K

Kaizoku

Są, uwierz mi że są. Nie mam talentu do rysowania. Gdy pokazalem mojemu koledze moj rysunek ten ustawil go sobie na tapete w telefonie i powiedzial ze to dziala jak antydepresant. To bylo rok temu, a ten rysunek wciaz dziala na niego jak za pierwszym razem.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Yo Yo Bartoszu xD
Lubisz masło?

Ostatnia edycja:
Top Bottom