Siemaneczko

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

Darthdans

IMIĘ: Daniel
LAT : 17

ULUBIONE ANIME:
Trochę tego się uzbierało ;) min Attack on Titan, Code geass , boku no pico (polecam motzno)

Zainteresowania:
Tu też tego nieco jest :D wymienię tylko bractwo Rycerskie ( 6 miecz Polski ), Krzewienie Idei Narodowej , Sporty Walki, i wyjazdy ukochanej Pogoni ;)

Muza: Głównie Polskie Klasyki w stylu centrali katowice, Polski rap patriotyczny, ostatnio zaczełem też poznawać metal i rock (oczywiście o zabarwieniu patriotycznym)
Uwielbiam Trance i electrohause

Skąd dowiedziałem się o forum? : Nikorin
tak na marginesie niech mi ktoś wytłumaczy jak mam rozumieć punkt regulaminu o niepropagowaniu faszyzmu :3 (za wiele idzie pod to podciągnąć) takie bity jeszcze podchodzą

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, witaj na forum, widzę, że słuchasz godnej muzyki :), baw się dobrze, wbijaj na czat i ts :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Elo elo 98’ pozdrawia XD Attack on Titan kocham, czytałeś mangę? O niebo lepsza :D
Jeździsz czasem na jakieś konwenty? I tak btw skąd jesteś? I co sadzisz o piosence “To my Polacy”? XDD Lubisz dubstep jeszcze może? A i oglądasz jakies seriale?
P.S. Wybacz ze tak wypytuje normalnie jakies przesłuchanie XDD
No i życzę milej zabawy na forum i zapraszam na jego serce - czata
P.S.2 Gierasz w cuś?

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Witaj!

Masz jakies ulubione jedzonko? Jaka kuchnie lubisz najbardziej? XD tak pytam bo w sumie głodna jestem…
Miłego pobytu na forum! Powiem ci ze same fajne osobki sie tutaj udzielają

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
też jestem głodna ;-;

siemka, dobrze że wpadłeś XD będziesz miał tu z kim pisać :3! na każdy temat

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Heeeej! Witamy w naszej forumowej rodzince!

Ostatnia edycja:
D

Darthdans

więc jadąc po koleji
Eyirie- nie czytałem mangi ale jak polecasz to się zabiorę, widziałem ostatnio trailer filmu i powiem że zapowiada się nieźle ;) co do konwentów nie mam z kim, jeżeli kiedyś mnie zaprosicie to czemu nie ;) Pochodzę spod Szczecina (ale rodzinke mam porozrzucaną po całej polszy) Co do piosenki zajebista i prawdziwa :D Dubstep? niezawiele mam z nim styczności to nie obrażę się jak zarzucisz jakimś kawałkiem, z seriali obecnie oglądam 3 tj. gra o tron, The Walking dead i battlestar galactica i każdy polecam motzno. Z gier? ostatnio w niewiele przeglądarkowe typu plemiona e-sim czy gladiatus a tak siedzę w strategiach
Ayame- ulubione jedzonko ??? huhu za dużo by wymieniać :3 nie jestem jakoś specialnie wybredny, a co do ulubionej kuchni ostatnio zaczełem odkrywać smaki kuchni Japońskiej i jak na razie to u mnie top 1 (przynajmniej dopuki mi się nie znudzi)

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Lubisz ASG?

Jaką erę odwzorowuje twój zakon rycerski?

Ostatnia edycja:
D

Darthdans

co do ASG przez chwile się bawiłem , najpierw byłem w Stargarckim bractwie rycerskim GRYF (joannici) a potem wolna chorągiew ziemi Pyrzyckiej (XIV-XV wiek ) Jednak moim osobistym preferunkiem jest nacisk na końcówke wieku XV, Niedawno zakończyłem działalność w Bractwie na rzecz działalnosci W MW ale do tego czasu mimo młodego wieku (17 to bardzo młodo a pasowano mnie w wieku 16 ) sporo osiągnełem.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Wow wow no nieźle kolego :D
Grę o Tron uwielbiam jakkolwiek chyba książka jest lepsza… No ale ta muzyka w serialu jest mimo wszystko cudna :D ja polecam motzno falling skies :D a za walking dead sie zabieram od pól miesiąca XD
Co do konwentów… W Hyde Parku jest dział “Spotkajmy sie” i w nim owszem kto na jaki jedzie :D
Dubstep - slucham sobie mixu Xamshocka zawsze jak musze godzinkę ćwiczyć XD no i DjFrost tez jest wart polecenia szczegolnie Mangekyou Sharingan :D
A tak wgle to zapraszam na czata

Ostatnia edycja:
D

Darthdans

Książki nie czytałem narazie mam za mało czasu (wybory parlamentarne), muzyke wprost uwielbiam, a co do TWD to jest to najlepszy serial Post apo jaki znam i polacam go bardzo motzno, co cwiczysz?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No najczęściej godzinka na orbitraku - mam go w domciu, albo spacer na 10 do 20 km szybkim marszem… Bardzo szybkim XD czasem nawet biegam ale to juz nieco mniejszą odległość no i rzadziej bo kostki i kolana bolą a i kondycja jakas świetna nie jest. A na wakacjach całodzienne rowerowe wycieczki solo XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom