Siemanko ludziska!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Simon

Cześć.

Nazywam się Szymon (jak można się dowiedzieć z nicku).
Lat to tak 20+VAT.
Mieszkam w okolicach Bielska-Białej.

Ulubione Anime: Naruto, Bleach, Highschool DxD, One Punch Man, SAO i wiele innych. W każdym sezonie jest przynajmniej kilka anime które oglądam do końca.
Mangi tylko papierowe, aktualnie “Dragon Rioting”, bardzo mnie wciągnęło, pewnie dlatego, że nie zostało jeszcze zekranizowane.
Konwenty na jakich byłem to Love 2016 i Magnificon 2016, w planach jest Tsuru.

Zainteresowania: informatyka; elektronika (arduino itp.), od ponad roku składam sobie drona(ale mało co latał); nowinki technologiczne; trochę motoryzacją .

O forum dowiedziałem się od samego założyciela(wodza) forum, mojego dobrego kolegi Domena. Konto założyłem już bardzo dawno temu ale nie mogłem się przemóc żeby coś tutaj napisać, ale po namowie Domena się udało. Lepiej późno niż wcale.
Mam nadzieje, że zabawie tutaj dłużej.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!
Ari na?

A tak serio to, co tam?

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Yo z tej strony rozbity leming :v.

Potrafisz gotować?
Co sądzisz o poligamii?

do zobaczenia na czacie.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Siemka, miło Cie poznać :D
Co sądzisz o legalizacji marihuany w Polsce?
Wbijaj na czateł :3 Peace!

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
Lubisz naleśniki?

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Hej hoo armio z BB! :D
Jakiej muzyki słuchasz?
Mam nadzieje,że zostaniesz z nami na dłużej :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo
Zwierzę jakieś hodujesz (rodzeństwo się nie liczy)?
Witaj i baw się dobrze

Ostatnia edycja:
S

Simon

Już jestem. Trochę mi zeszło ale teraz mam czas spokojnie odpisać.

To po kolei:
  • gotować umiem i raczej nie umrę z głodu;
  • lepiej być wiernym jednej osobie bo może zabraknąć partnera dla innych;
  • nie toleruje używek ale jak ktoś chce to czemu mam mu zabraniać, wole inne formy rozrywki;
  • dla mnie posiłek bez mięsa to nie posiłek;
  • słucham to co w radiu leci a jak nie ma nic ciekawego to aktualnie odpalam w samochodzie Bridear( grały na Magnificonie i wpadły mi w ucho ), jednak nie wszystkim pasażerom się to podoba;
  • w domu mam kota, w teorii to kot siostrzenicy a w praktyce to ja się nim zajmuje, nazywa się Ginger2, Klakier albo Morderca.
Powodem mojej nieobecności jest fakt że kończą się wakacje oraz koniec sezonu letniego anime, więc każdą wolną chwile spędzam na nadrabianiu zaniedbanych serii a na dodatek coś mnie podkusiło oglądnąć 3 raz serię Beelzebub i jeszcze paru mniejszych.

Kurde ale to długie, pewnie nikomu się nie będzie chciało czytać.

Ostatnia edycja:
1

1112

Zarąbałeś moje imie ej -,-. A tak serio to siema, jak nie masz jeszcze słuchu muzycznego to idź w metal (jak słuchasz co leci w radiu to pewnie nie masz na razie słuchu ale to się da szybko odrobić) \m/. Informatyka dobra rzecz rób dużo bo fajne!!! Życze dobrej zabawy na forum i nie martw się, partnerów i partnerek nie zabraknie twój argument jest inwalidą xDDD

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Cześ ^^ Jestem Vudzio i mam nadzieje że będziesz się tu dobrze bawił :D
Co sądzisz o apokalipsie zombie ?

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

W końcu buła napisała :p
Znaczek - Bridear to akuratnie jest metal, więc… ;X
Peace, Zawiślak 4 lyfe