Siemanko *O*

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Soczkochlacz

Witajcie .3. Mam na imię Agata i 17 kwietnia tego roku skończę 18 lat ._. Niedawno zarejestrowałam się na stronie i już zdążyłam poudzielać się troszkę na czacie xD.

Ulubione anime: Nana, Kamisama Hajimemashita, Bleach, Durarara!, Death Note … dużo by wymieniać :D.

Ulubiony gatunek muzyczny: Słucham niemalże wszystkiego, ale wbrew wszelkim pozorom najbardziej lubię metal i rocka. Najlepiej słucha mi się też zespołów takich jak Queen, Metallica, AC/DC, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden i tak dalej … :3 Chętnie słucham piosenek, które polecają mi inni O.

Zainteresowania: Lubię uprawiać sport. Czytam duuuużo książek. Piszę przeróżne opowiadania. I gram w gry xD najczęściej są to gry RPG. Czasami tez bazgrolę jakieś rysunki, ale pod tym względem utalentowana nie jestem ^^. Uwielbiam uczyć się obcych języków chociaż na razie znam tylko dwa, ale mam nadzieję, że ta liczba z czasem wzrośnie .3.

Ulubione mangi: Jakby ktoś był ciekawy to moimi ulubionymi są “Nana” i “Dogs: Bullets&Carnage”. Polecam xD.

Jakieś dodatkowe info xD: Jestem fanką Wiedźmina. Nie lubię dzieci ._. Moim ulubionym kolorem jest biały. Jakbym mogła mieć jakieś super moce to chciałabym latać xD. Kocham wszystko co czekoladowe. Dużo gadam i dużo się śmieję :D. Mój głos w rzeczywistości jest dużo niższy niż słychać to przez Skajpaja xD Lubię sama chodzić to kina lub teatru.

Skąd dowiedziałam się o forum: Polecało mi je kilku znajomych m.in.: Airzel, Laska, Mroczna, ElowetroSSS… nie wiem czy ktoś jeszcze. Jak kogoś pominęłam to przepraszam :C

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

Hejka. już cię witałem na czacie, ale się przywitam znowu. mam kilka głupich pytań
  1. Jakie było twoje pierwsze anime?
    2.Coca-cola czy pepsi?
    4.Komunizn czy nazizm?
    5.Jaki masz stosunek do osób o odmiennych poglądach (religia, seksualność, pochodzenie)
  2. Wiedziałaś, że odwłok samca modliszki jest tak unerwiony, że może on skończyć stosunek nawet jak partnerka odgryzie mu głowę?
  3. nosisz spódniczki, sukienki czy preferujesz spodnie?
  4. jaki rodzaj hentaiców preferujesz?

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Soczka, ty żyjesz.
Witam w naszych skromnych progach. Widziałem, że również czat poznałaś. Dobrze. Pytania żadnego nie zadam, bo w sumie o co tu pytać osobę, którą już się dość zna. Także, do zobaczenia na czacie i miłej zabawy.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Witam na forum Animes.pl w imieniu całej administracji! Mam nadziej że zostaniesz na dłużej :D. A teraz pytaniem, z której części Polski jesteś?

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Heeeeeej, witamy ! Skoro znasz Airzela to muszę zadać pytanie kontrolne.

Umiesz rysować stożek ?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Witam, juz pare razy minęłas mi na czacie…
Napisalas ze lubisz gry rpg, a gralas np w…?
Twoja ulubiona gierka? Jesli to jedna z tych mniej znanych to skróć proszę troszkę fabułę…

Licze na udana współpracę ;)

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemaneczko xD

Lubisz masło?

Co kojarzy Ci się z czerwoną cegłą?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hej, witam Cię na naszym forum, mam nadzieję, że będziesz tu bawiła dobrze. Słyszałem, że Jesteś jedną z byłych userek animeona, również tam byłem zarejestrowany, możesz mnie jednak nie kojarzyć. Duże propsy za książki, również lubię czytać. Serdecznie zapraszam do udziału w konferencjach, które organizujemy dla naszych użytkowników na Skype, zazwyczaj w weekendy, jak i również do udzielania się na czacie co, z tego co wyczytałem w Twoim poście powitalnym, już robisz.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej, miło Cie poznać Agatko!
Co sądzisz na temat legalizacji marihuany?
Jeżeli jesz frytki maczasz je w keczupie czy oblewasz je nim?
Twoja ulubiona czekolada to?
Wpadaj na czateł ;3 Peace!

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!
Ari na?

A tak serio, to co tam?

Ostatnia edycja:
S

Soczkochlacz

alt
Soviet_Gandalf:
Hejka. już cię witałem na czacie, ale się przywitam znowu. mam kilka głupich pytań
  1. Jakie było twoje pierwsze anime?
    2.Coca-cola czy pepsi?
    4.Komunizn czy nazizm?
    5.Jaki masz stosunek do osób o odmiennych poglądach (religia, seksualność, pochodzenie)
  2. Wiedziałaś, że odwłok samca modliszki jest tak unerwiony, że może on skończyć stosunek nawet jak partnerka odgryzie mu głowę?
  3. nosisz spódniczki, sukienki czy preferujesz spodnie?
  4. jaki rodzaj hentaiców preferujesz?
  1. Moim pierwszym anime był Ouran High School Host Club a zaraz po nim Kuroshitsuji :D
  2. Pepsi
    … nie było numerka 3 xD
  3. Wolę wybrać mniejsze zło - komunizm.
  4. Nie mam nic do osób o innej orientacji czy religii.
  5. Nie wiedziałam. Dzięki za info xD
  6. Na codzień chodzę w spodniach, ale mam kilka sukienek w szafie :D
  7. Nie oglądam hentai ._. wybacz … xD

Ostatnia edycja:
S

Soczkochlacz

Uwaga odpowiadam xD

Soviet_Gandalf
  1. Moim pierwszym anime był Ouran High School Host Club, a zaraz po nim Kuroshitsuji xD
  2. Pepsi.
    … Nie było numerka 3 .O.
  3. Wybiorę mniejsze zło - komunizm.
  4. Jestem tolerancyjna. Nie obchodzi mnie co robią inni dopóki nie zagraża to ludzkości xD
  5. Nie wiedziałam. Dzięki za info xD
  6. Na codzień chodzę w spodniach, ale mam kilka fajnych sukienek w szafie :D
  7. Nie oglądam hentai… wybacz xD
Kageno
Jestem z pomorza :D.

Argo123
Nie wiem. Chyba potrafię. xD

Avenida
Gry RPG, w które grałam to: Dragon Age, Skyrim, Wiedźmin, Dark Souls, Diablo… a moją ulubiona zaraz po wiedźminie to jest AC II, ale to już chyba nie RPG xD ja tam zbytnio na tym się nie znam. Jeżeli gdzieś popełniłam błąd, to z góry przepraszam i proszę o poprawienie mnie :D.

Piernik
Lubie masło xD Czerwona cegła kojarzy mi się z zespołem Dżem ^^

byters
Tak, byłam na AO i troszkę się tam udzielałam. Wybacz, ale niestety Cię nie kojarzę :C Pamięć już nie ta xD

Dest3r
Zalegalizować tylko w celach medycznych xD Maczam frytki w keczupie. Moja ulubiona czekolada to mleczna czekolada Wedla.

Yankesss
Soczkowo, ale stabilnie :D Nie narzekam.

Zara
Wydaje się być ciekawe. Chętnie opaczam .3. Dzięki !

Ostatnia edycja:
S

Soviet_Gandalf

yeah! moja towarzyszka ͡° ͜ʖ ͡ -. o tych modliszkach to mało kto wie… a hentai każdy ogląda… rzadko, ale każdy. No więc witaj :D

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Hej, taką fankę czytania wypadałoby zapytać jaki jest jej ulubiony gatunek :d a i jakbyś miała cos polecić to jaki to byłby tytuł?

Co do komunizmu to się mylisz, ta ideologia zebrała jeszcze bardziej krwawe żniwo niż nazizm.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
W sumie trochę późno, ale lepiej późno, niż później.
Witam Cię serdecznie na forum, baw się tu dobrze moja najpierwsza córeczko! Jednakże nie przejdziesz bez bardzo istotnego pytania.

Otóż pytanie brzmi…
Czy lubisz sernik?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
A oprócz Diablo grywasz coś od blizzarda?
I kolejna osoba z pomorza, niech zgadne, trójmiasto albo okolice?

Może czytałaś książke Książe Cierni?

Ostatnia edycja:
T

Turel

Cześć! Już Cię widziałem na czacie, na którym pochwaliłaś mój avatar. :3 Tak więc pierwsze wrażenie jakie na mnie zrobiłaś bardzo pozytywne i stąd też moje zapro do znajomych. :p Jeśli chcesz obejrzeć kreskówkę, z której pochodzi mój avek to daj znać, a na PW wyśle Ci linki do paru odcinków, w dość dobrej jakości, które mam na własność na swoim dysku googla w chmurze…

Widzę, że lubisz emotkę “O”. Miałem kiedyś koleżankę, na innym forum, która też jej dużo używała. Niestety straciłem z nią kontakt. :/ Może jednak uda mi się go kiedyś odzyskać i zaprosić ja na animesa. Powinnyście się poznać, myślę, że byście się polubiły. Natomiast moją ulubioną emotką jest stare, klasyczne już i poczciwe “xD”, pisane koniecznie w taki sposób, czyli x małe i D duże.

Do tego masz fajny nick, lubisz soczki? Jakie najbardziej?
alt
Soczkochlacz:
Najlepiej słucha mi się też zespołów takich jak Queen, Metallica, AC/DC, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden i tak dalej … :3 Chętnie słucham piosenek, które polecają mi inni O.
No to + za Queen. :3
alt
Soczkochlacz:
Uwielbiam uczyć się obcych języków chociaż na razie znam tylko dwa, ale mam nadzieję, że ta liczba z czasem wzrośnie .3.
Też nawet lubię się uczyć języków obcych i idzie mi to nie najgorzej. Jakie to języki znasz z tych dwóch?
alt
Soczkochlacz:
Jakieś dodatkowe info xD: Jestem fanką Wiedźmina. Nie lubię dzieci ._. Moim ulubionym kolorem jest biały. Jakbym mogła mieć jakieś super moce to chciałabym latać xD. Kocham wszystko co czekoladowe. Dużo gadam i dużo się śmieję :D. Mój głos w rzeczywistości jest dużo niższy niż słychać to przez Skajpaja xD Lubię sama chodzić to kina lub teatru.
Też nie lubię dzieci, piona! Lubisz biel? Heh, to tak jak moja nauczycielka jedna z LO, ale ona lubiła i czerń i biel (Trochę jak Pokemon czerń i biel xD). Zawsze ubierała się w te kolory i w jej garderobie dominowały ubrania w kolorach szachownicy. Z supermocy, to ja wybrałbym niewidzialność i niematerialność aktywowane i dezaktywowane wedle woli. Czekolada jest super, szczególnie biała! Lubisz biały kolor i czekoladę, więc białą czekoladę pewnie też lubisz, co? :> Ja też chętnie chodzę do kina, ale wolę z kimś niż sam. Do teatru rzadko i też z kimś raczej, ale jak już idę, to lubię. Zupełnie inne przeżycie niż kino. Najbardziej lubię jednak kabarety, które w pewnym sensie też są formą występów teatralnych, ale rozrywkowych i bardziej masowych. Lubisz kabarety? Apropos jeszcze czekolady, w jaki sposób ją jesz? Normalnie gryziesz, czy sobie wcierasz w skórę jak krem?

Poza tym witam na forum i życzę miłego pobytu. :) Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba i że zostaniesz na dłużej…

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Co sądzisz o poligamii?
Potrafisz gotować?

Zapraszam na czateł :3

Ostatnia edycja:
S

Soczkochlacz

agellow
Moim ulubionym gatunkiem jest fantastyka. Sięgam też często po książki Stephen’a King’a. Kiedyś szalałam na punkcie książek dla młodzieży o wampirach, wilkołakach, aniołach itd., ale wiadomo z czasem z wielu rzeczy się wyrasta i gusta się zmieniają ^^ Nie lubię czytać romansów ._. Przeczytałam tylko dwa i to sprawdzone przez grono znajomych xD A tytuły jakie moge polecić to: “Siewca Wiatru” Kossakowskiej, “Chłopcy” Ćwieka, “Ksin. Początek.” T. Lewandowskiego… i może “Lewa Ręka Boga” Paul’a Hoffman’a :D.
Co do komunizmu - teraz widać jak bardzo można się pomylić. Chyba sobie o tym trochę poczytam :D

Mroczna
Tak, mamo. Lubię sernik :3

Yankesss
Zetknęłam się też z grą StarCraft II: Heart of the Swarm, ale to była dosłownie chwila. I to chyba na tyle jeżeli chodzi o blizzard. A jeżeli chodzi o miejsce zamieszkania to nie jest to trójmiasto xD Chociaż mam plan by się tam wynieść. I jak nigdy nie mogłam znaleźć nikogo z pomorza to teraz widzę, że tu jest sporo takich osób :3

Turel
To fajnie, że wywarłam pozytywne, pierwsze wrażenie xD Używam wielu emotek. Oczywiście staram się nie przeginać… Ale ja również najczęściej używam niezawodnego “xD”. Co do nicku… Dziękuję za komplement ^^ A historię jak powstał to opowiem przy innej okazji :D Jeżeli chodzi o języki obce to biegle posługuję się angielskim i prawie biegle niemieckim xD Mówiąc “prawie biegle” mam na myśli, że radzę sobie z rozszerzeniem, ale mam problemy z rozumieniem ze słuchu i często natykam się na słowa, których nie potrafię przetłumaczyć. Ale nie jest źle xD Niestety nie przepadam za białą czekoladą, ale kiedyś nie mogłam bez niej żyć xD Tak wyszło. I normalnie gryzę czekoladę … jakbym miała ja rozsmarowywać to by się zmarnowała .O. . Kabarety są spoko. Byłam kiedyś na występie kabaretu Limo i Paranienormalnych ^^. A jak chodzę sama do kina lub teatru to wtedy bardziej skupiam się na tym co oglądam. Powodem moich samotnych wypraw na filmy lub spektakle jest to, że moi znajomi nie lubią tych gatunków co ja, a ja nie lubię tego co oni. No trzeba sobie jakoś radzić xD

Laxty
Trochę gotować potrafię i lubię to robić :D Jednak nadal się uczę. Jeżeli chodzi o poligamię to nie popieram xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom