Siemanko! ;)

• Autor wątku kamilbest1
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

kamilbest1

Siemanko! ;)

Imię: Kamil
Lat: 19
Ulubione anime: hmm… ciężko mi wybrać bo tych serii się trochę obejrzało. Na pewno będzie to One Piece, Gintama, Fairy Tail, High School DxD i wiele innych jak miałbym się rozpisywać to wyszła by niezła lista xD
Ulubiony gatunek muzyczny: Ogółem słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho, ale jak miałbym podać konkretny gatunek to byłby metal.
Zainteresowania: Anime, gry komputerowe (choć za dużo to nie gram), filmy i dobre imprezki.
Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Znalazłem na Tapatalk’u :p

W zasadzie to wszystko! :)
Pozdrowionka!

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
siemanko wita kamkom
w jakie gry grasz najczesciej?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemanko Kamil! Skąd jesteś? Czy słuchasz może też power metalu? Jeśli tak to jakich zespołów? Mam nadzieję, że się będziesz tu z nami dobrze bawił i zostaniesz na dłużej :3

Ostatnia edycja:
K

kamilbest1

alt
kamkom:
siemanko wita kamkom
w jakie gry grasz najczesciej?
Najczęściej gram w gry o tematyce TPP. W tej chwili akurat gram w Saints Row The Third. Ale wole coś bardziej zbliżonego do Wiedźmina lub Risen :)
alt
Golter:
Siemanko Kamil! Skąd jesteś? Czy słuchasz może też power metalu? Jeśli tak to jakich zespołów? Mam nadzieję, że się będziesz tu z nami dobrze bawił i zostaniesz na dłużej :3
Siemka :) Pochodzę z okolic Jarocina (miasta słynącego z Festiwalu rockowego). Słucham tez power metalu. Z zespołów to Hammerfall, Sabaton, Sonata Arctica… tak ogółem to zajrzałem do wikipedii i wypisałem kilka które słucham, bo jak by to ująć nie dziele muzyki na kategorie jak coś wpadnie w ucho to słucham :)

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Siemson! Który pirat Słomianych Kapeluszy jest Twoim ulubionym? + Wymień może parę swoich ulubionych filmów. :3

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Witam ^ ^ Mango z tej strony :p
pytanko ode mnie to czy znasz może jakieś
ciekawe serie podobne do Highschool DXD?
czy lubisz rap i rock, jeśli tak to kogo najbardziej?

Ostatnia edycja:
K

kamilbest1

alt
Alison:
Siemson! Który pirat Słomianych Kapeluszy jest Twoim ulubionym? + Wymień może parę swoich ulubionych filmów. :3
Najulubieńszy ze słomianych jest oczywiście Lyffy :)
A moje ulubione filmy to:
Władca Pierścieni, Gladiator, Ostatni Samuraj, Piraci z Karaibów, Gwiezdne Wojny, Indiana Jones, Kroniki Riddicka itd. zbyt dużo żeby wymieniać ;)
alt
mangofan97:
Witam ^ ^ Mango z tej strony :p
pytanko ode mnie to czy znasz może jakieś
ciekawe serie podobne do Highschool DXD?
czy lubisz rap i rock, jeśli tak to kogo najbardziej?
Oczywiście że znam :
Ichiban Ushiro no Daimaou, Campione!, Freezing, Sekirei, Sora no Otoshimono, Dakara Boku wa,
Prawdopodobnie oglądałeś kilka lub może nawet wszystkie serie które wypisałem :) ale te akurat najlepiej wpisały mi się w pamięć :p

A lubię od czasu do czasu posłuchać sobie dobrego rock’a i rapu :)
Z rock’a to:
Coma, Budka Suflera, Perfect, Illusion, KnŻ, Jimi Hendrix, Disturbed,
Z rapu:
Słoń, Chada, DonGuraLESKO, Buczer (PTP),

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
To teraz pytanie od łysego :D Jak stoisz z Naruto, czy chodzisz na siłkę i czy lubisz gotować

Ostatnia edycja:
K

kamilbest1

Z naruto stoje akurat na shippudenie 327 odcinek narazie zawiesiłem i czekam aż się zaokrągli liczba odcinków do 400 i wznawiam oglądanie :)

Na siłkę nie chodzę ale ćwiczę co nieco w domu czyli pompki, brzuszki, bieganko. itd. także kondycje się utrzymuje :p

hmmm… gotowanie… bez bicia mogę się przyznać że w życiu nigdy nic nie upichciłem (no może oprócz jajecznicy na kolacje i podgrzewania obiadu xD) aż do dzisiaj zrobiłem pierwszą w swoim życiu pizze :p także mogę powiedzieć że nawet fajna zabawa :D (link do mojego dzisiejszego eksperymentu)
Z góry informuję że pizza wyszła jadalna xD

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Heej!
Jestem COCO i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :3

AAA rysujesz może? : o

Ostatnia edycja:
K

kamilbest1

Hej :) Rysuje tylko na lekcjach kierunek akurat tego wymaga (kierunek to technik organizacji reklamy) a w domu mi sie nie zdarzyło. Tak szczerze mówiąc nie przepadam za rysowaniem

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Właź na chat to się poznamy XD
Jak zawsze mówię - to forum to chat z dodatkiem forum na mafie i PBFy XD

Ostatnia edycja:
K

kamilbest1

Ok. Wbije w domu teraz akurat mam lekcje i siedzę na tapatalk’u :D tak kolo 15 wbije ;)

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

Nie witałem się, a zarzuciłeś mi w odpowiedzi na “oceń utwór powyższy” noisecontrollers, także powinienem jak najbardziej przywitać Cie serdecznie i mieć nadzieje, że zostaniesz dłużej :D

Ostatnia edycja:
N

Naruto120

Witaj jestem naruciak. Teraz trochę moich pyatań piszesz że lubisz imprezki , a więc rodzi się pytanie jakie podam ci przykłady Domówka, w jakimś klubie. Oglądałeś może rosario to vampire? I na koniec mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej.

Ostatnia edycja:
Top Bottom