Siemanko

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
W

Wrexxar

Donator
Cześć wam! Jestem Rafał, miło was poznać :) o forum dowiedziałem się od Domen’a więc postanowiłem tutaj zajrzeć z czystej ciekawości. Z gatunków anime osobiście lubię przygodowe, Fantasy oraz horrory z nutką gore. Słucham rocka i trochę ostrzejszych brzmień, lubię naleśniki i poznawać nowych ludzi :D

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Yaaay! Witam Cię na forum!
Kilka pytań ode mnie :
1.Ile masz lat.
2.Skąd jesteś?
3.Uczysz się, pracujesz?
4.Lubisz koty? :D
5.Ile masz wzrostu?
6.Twój ulubiony zespół muzyczny? :D

Wstrzymałam się od kilku innych pytań xd bo jestem dość wścibska a nie chce Cię odrazu wystraszyć, tak więc. W miarę znajomości, jakoś to się potoczy!

Zapraszam na nasz czat, na konferencje na skajpie i do różnych działów :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, w jakie gry lubisz grać, podłączam się pod pytanie Kici czy lubisz koty? Co lubisz czytać, jakie anime najbardziej lubisz ?

Witaj na forum ! Zapraszamy na czat i konferencje.

PS: Lubisz masło ?
Trollol mnie zabije xD

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Hejcia! :>
Czytasz mangi? Masz ulubione anime lub mangę? :>
Wpadaj na czat!

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
mam 21 lat, jestem z okolic Bielska-białej. Aktualnie studiuję Informatykę oraz pracuję na produkcji. Mając aktualnie kota na kolanach mogę śmiało stwierdzić że je lubię :D (Jestem jedynym domownikiem którego nigdy nie ugryzł/nie podrapał więc on chyba też mnie lubi :D ). Jak na mój wiek to troszkę kurdupel ze mnie, mam 171 cm wzrostu ^^ Najtrudniejsze pytanie na koniec, bo ciężko mi określić jakieś konkretne zespoły, bo gusta mi się dość szybko zmieniają. Jednak sentyment mam do Linkin Park, Nightwish oraz Within Temptation na których bazuję, reszta zależna od nastroju ;)

Grywam głównie w gry typowo nastawione na multiplayer, zazwyczaj wymierający gatunek RTS albo jakieś ciekawe CRPG. MOBA też nie pogardzę :)
Z mang jedyne co czytałem to Chobits i Tokyo Ghoul, ale tak średnio mi podchodzi czytanie mangi w wersji elektronicznej. Bardziej jednak bazuje na Anime.

Jeśli chodzi o ulubione anime to też ciężko stwierdzić, bo wiele tytułów mnie urzekło na swój sposób, więc po prostu dorzucę ten link:
http://myanimelist.net/animelist/wrex1994pl

Masło lubię, ale jednak wolę margarynę :3

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Siemano, widzę że lubisz Linkin Park, elegancko ;)
Jaka fav. płyta? Grasz w lola?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ooo moje zespoły ^.^
A gry blizzarda reflektujesz? Hotsa albo wowa ale na prywatnym serwie (bieda tak bardzo XD)?
Jakie są Twoje ulubione utwory Nightwisha?

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Linkin park to oczywiście Meteora, ale z każdej płyty mają fajne hiciory :)
W lola grałem swego czasu, teraz myślę o powrocie ale ciężko mi się zebrać ;P
Blizzard to moja pierwsza i ostateczna miłość jeśli chodzi o gry komputerowe i to się prędko nie zmieni. Gram w SC II, diablo 3, HotSa i Wowa na globie, jednak z nich wszystkich aktualnie skupiam się na Hotsie :)
Nightwish to lagoon i nightquest jeśli chodzi o utwory z Tarją, a The islander i Bye bye beautiful z Anette :) szczerze powiedziawszy tej nowej jeszcze nie słyszałem…

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Pozdrawiam, czytasz książki? Jaki jest twój ulibiony rodzaj i autor? Jakie książki byś polecił? Podałbyś swojego battletaga?

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Na konwenty niestety nie jeżdżę przez brak czasu oraz odległość…
Książki czytałem tuż przed przerzuceniem się na anime. Głównie uniwersum blizzarda, ale każde dobre sci-fi lub fantasy z chęcią bym poczytał. Najbardziej mi się podoba w książkach ta wolność w tworzeniu nowego świata, oraz to że każdy wyobraża sobie ten świat zupełnie inaczej, nawet pomimo dobrych opisów. Ulubiony autor to oczywiście Richard A. Knaak, a książki jakie bym polecił to oczywiście wszystkie z uniwersum warcrafta, w szczególności trylogię “Wojny starożytnych”. Sporo książek “przemieliłem” ale tytułów nie pamiętam zbyt wielu :D
Mój battle.tag jakby ktoś chciał to Wrexxar#2834

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
z BB jestem, nawet do Katowic mam kawałek, a samemu mi się jeździć nie chciało. Teraz pracuję i się uczę więc tym bardziej nie mam okazji się wyrwać T^T

Ostatnia edycja:
B

Barume

Już myślałem że gdzieś z Suwałk jesteś.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Kilka osób u nas właśnie też w hotsika motzno giera XD
Kooochamy blizzusia <3 Podasz swojego battle taga?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ah… sorki T^T nie zauważyłam na telefoniku… wyślę zapro; jak będziesz szukał ludzi do gry to napisz w temacie hotsika

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
alt
Eyirie:
Ah… sorki T^T nie zauważyłam na telefoniku… wyślę zapro; jak będziesz szukał ludzi do gry to napisz w temacie hotsika
Ślijcie wszyscy śmiało zapro, zawsze miło pograć w ekipie :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hmm cóż… Cos mi bn zmulil XD w każdym bądź razie jestem Eyirie#2646 …

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Hejka!
Pogrywasz tez może w Dote? ^^
W czym dokładniej siedzisz w infie? :)
Słuchasz rocka, wiesz co dobre :D
Skąd jesteś? :3

Ostatnia edycja:
Top Bottom