Siemano :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
notu

notu

Member
Siema z tej strony notu, sorry że nie z imienia ale po internecie zawsze posługuję się ksywą. Mam 23 lata (w sumie to za 2 miechy 24 ale to szczegół) i jeste m studentem z Gdańska. Anime oglądam od stycznia zeszłego roku i tak mnie wciągnęło, že na długi czas porzuciłem grani 🙂. Po za anime gram na konsola PlayStation (jak ktoś będzie chętny na wspólną sesję to zapraszam) i oglądam MotoGP. Wcześniej byłem na forum o tematyce growm ale, że się posypało tam to poszperałem nowego forum o tematyce anime i tak oto tu trafiłem. Jak macie jakieś pytania to piszcie, 😃

fooze

fooze

Donator
Witam w naszym małym pierdolniku.
Na jedno moje pytanie odpowiedziales wiec 2 pozostale:
Jakiej muzyki słuchasz?
Lubisz boczek?

Baw się z nami dobrze, udzielaj w tematach i wbijaj na czat 🙂

notu

notu

Member
Muzyka to głównie EDM ale też co w ucho wpadnie
Boczek to wiadomo, jak go nie lubić 😄

fala5g

fala5g

New member
Siemano. Baw się dobrze.
Jakie kraje chciałbyś odwiedzić?

notu

notu

Member
@fala5g
USA, Zjednoczone Emiraty Arabskie (szczególnie Dubaj), Japonia, San Marino no i może jeszcze raz do Włoch tylko w inny rejon

Japonesa

Japonesa

New member
Awww, dzień dobry! Jak miło spotkać tutaj kogoś ze swojego rocznika! ❤️
Skoro już tutaj jesteś to miło będzie Cię spotkać czasem na czacie 😊
Jaką z przeczytanych książek uważasz za najlepszą (wyłączając z tego mangi 😉)?
Skąd pomysł na pseudonim? 😃
Uściski i samych przyjemności na naszym forum! 😘

notu

notu

Member
@Japonesa
Siema, 94 rules 😎

Co do książek to nie czytam wię ciężko na to odpowiedzieć xD

not powstał na jednej z lekcji w technikum jak graliśmy w cs’a i tak został do teraza że na poprzednim forum mówili na mnie notu więc zostawiłem to tak jak obecnie jest. Jeżeli chodzi jeszcze o samo not to z racji kierunku w technikum (elektronik) kumple stwierdzili, że specjalnie teki nick dałem bo jest bramka logiczna not (związane właśnie z elektroniką).

agellow

agellow

New member
Siemka, pykanie w cs’a na lekcjach informatyki :D to byly czasy. Baw się dobrze na forum.

Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Sory że tak odkopuje no ale jednak 95>94, ale no offense 94 też szanuje :D

hanler

hanler

New member
Okłamujesz się tylko Argo, od rocznika '95 zaczęła się gimbusiarnia. Przykro mi, jedyny dobry rocznik to '94 😃

Top Bottom