[spoilery!] Fairy Tail

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ktoś jest mi w stanie powiedzieć co się aktualnie dzieję w serii Fairy Tail, warto oglądać?
Ja zastopowałem na spoilerach jakoś wtedy gdy Lucy przyzywała swoich duchów i spełniała ich życzenia.

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
No to teraz w anime masz sagę Tartaros :D Btw. w tym arcu po raz pierwszy ktoś zginął o_O Przynajmniej w anime ;D

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja czytam mange więc nie orientuje się jak to tam jest w animu ale FT było i będzie średniakiem z niższej pólki.
Jeśli bardzo chcesz wrócić do FT lub po prostu poznać uniwersum do końca tak jak ja to polecam czytać mange bo oczywiście szybciej się czyta niż ogląda. Gdybym ja miał marnować 25 minut przy jednym odcinku FT tygodniowo to chyba by mnie coś trafiło.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Zaczęła się akcja z Tartarosem. Ostatni odcinek był na tym,że Elfman wysadził Fairy Tail w powietrze,żeby uratować siostrę(to było w ostatnią sobotę).

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Czyli coś co ja miałem około 100 rozdziałów wcześniej

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Lukos właśnie! mam do Ciebie pytanie,kojarzysz,ktoy to był rozdział jak Elsa dołączyła do nich i okazało się,że Grey jednak nie jest zły? c:

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Tak, kojarzę. To było po Time-Skipie

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
a powiesz mi mniej wiecej jaki to był rozdział? numer? :x

Ostatnia edycja:
6

65Medyk28

Niestety, ale drugi sezon już nie jest emitowany. Teraz oczekiwać na 3.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Zakończnie Fairy Tail. Jestem totalnie zawiedziona. Myślałam że Mashima zrobi na końcu że Natsu i Lucy wyznają sobie miłość,ale nie. Ogólnie to nic między nimi się nie wydarzyło, tylko Lucy go mocno przytuliła. Ahh… Jestem zawiedziona ze Natsu nic nie powiedział,a miałam wrażenie że chciał. Przynajmniej Gajeel x Levy Zeref x Mavis oraz Gray i Juvia są razem,ehh…

Ostatnia edycja:
Top Bottom