[spoilery!] Gintama

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

neku

Okej, jako że wychodzi nowa seria a fanów Gintamy mamy tutaj sporo to czemu by nie założyć wątku :)

Nowy odcinek to mistrzostwo. Takiego absurdu Gintamy brakowało mi po poprzednim arcu. Zwłaszcza, że pojawia się Madao i Katsura. I szykuje się kartonowa bitwa z sąsiednim gangiem bezdomnych.
Bardzo podoba mi się op i ending w tej serii. Ending jest uroczy, dziewczęcy ale jednak z przytupem. I te sukienki

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Mi się też podoba ten dziewczyński ending :XXXX

Niby spoko, że teraz będą ciągnąć te pominięte komediowe arce, ale mimo wszystko wolałbym jakby zachowali konwencje z pierwszych dwóch sezonów i dawali je na zmianę… akcja poszła za daleko do przodu wcześniej i trochę tak se było XD

No ale za Madao mogę im wybaczyć :p

Ostatnia edycja:
N

neku

Ten moment gdy myślisz że Madao jest królem, a okazuje się że nawet wśród bezdomnych jest przegrywem xd

Mogą być nawet te poważne arce, ale najbardziej bym się cieszyła z jednej długiej serii zamiast tych 24 odcinków :x

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Dla mnie opening świetny! Ending podoba mi się troszeczkę mniej.

Co do odcinka to jest po prostu genialny :D Oczywiście scena z Madao mnie rozwaliła totalnie. Tak samo jak scena, gdzie Gintoki cisnął po Katsurze XD

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Jak wczorajszy odcinek?

SPOOOILLLEEEERRR

Trochę dziwne to dla mnie było, że to “musashi” okazał się być ojcem Ikumatsu :VVV

Następny odcinek zapowiada się bombowo, będzie Nobume hyhy :D

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Cóż tu wiele pisać. Kolejny świetny odcinek :)

Taaaa dla mnie też to było dziwne… Nawet bardzo :D

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Ten odcinek był spoko jak dla mnie :D

Ostatnia edycja:
N

neku

Jestem zła na siebie że w poprzednim odcinku już się domyśliłam
Podsumowanie: oglądałam już tyle anime, czemu ja znowu ryczę

To właśnie gintama gdy śmiejesz się i płaczesz jednocześnie

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Rzucanie Madao zawsze na propsie :D

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Teksty z nowego epa. Są godne zapamiętania. bekowy filler :D

Ostatnia edycja:
N

neku

L mógłby się uczyć od Shinsengumi prowadzenia śledztwa.
Dzieci, ten odcinek to przykład tego że nie warto wydawać kasę na dragi skoro mamy to xD Z drugiej strony narkotyki łatwiej wytłumaczyć niż Gintamę o0

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Teksty mnie zmiażdżyły… W sumie nie wiem co mam napisać o tym odcinku. Neku, a gdyby tak połączyć dragi i Gintamę? :D

Według mnie odcinki, które zostały wyemitowane do tej pory trzymają naprawdę dobry poziom.

Ostatnia edycja:
N

neku

Gintoki-Sakata:
Teksty mnie zmiażdżyły… W sumie nie wiem co mam napisać o tym odcinku. Neku, a gdyby tak połączyć dragi i Gintamę? :D
To nazywa się przedawkowanie :p

Też jestem zadowolona z poziomu. Racja, ciężko komentować serię która opiera się na gagach i w sumie trudno byłoby streścić te odcinki w sensowny sposób

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Właśnie obejrzałem nowy odcinek i nie wiem co mam o nim napisać XD

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Trochę z dupy był.

Imo, troszkę słabszy od poprzednich, ale miał swoje “momenty” jak kwestia Sougo już w siedzibie shinsengumi i ostatnia scena.
Następny odcinek, może być ciekawy :)

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Nie wiem jak na MAL ale na A-P sytuacja prezentuje się tak:

Ostatnia edycja:
N

neku

No, już siódmy epek wyszedł, więc nadrabiać kto nie zdążył. W tym odcinku niby też nic specjalnie się nie działo, ale za to poprzedni nabrał więcej sensu. Z tym wielkim mieczem czekałam na parodię Bleacha ale Berserk i FF też spoko :p

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Nie no, był bardziej bekowy, pośmieszkowali z innych anime i gier, Shinsengumi z kupami na głowie też mnie rozbawili

IMO sądze, że w przyszłym odcinku okaże się, że tak naprawde Sougo nie został opanowany przez Maganagi i będzie scena w rodzaju: Sougo mówiącego, że jest kijowym mieczem i coś z nim zrobi xD

Ostatnia edycja:
N

neku

Ten uczuć gdy grupa idolek wydaje się być silniejszym przeciwnikiem niż większość dotychczasowych villanów :v

Ostatnia edycja:
Top Bottom