[spoilery!] Opracujmy fabułę serii Sword Art online

• Autor wątku Mariusz_Speed_Ratyns
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Mariusz_Speed_Ratyns

Mam taką luźną propozycję - byśmy spróbowali opracować zamiary Kayaby Akihiko, rolę Kirito i Asuny w tym wszystkim, a także zastanówmy się nad tym co może być właściwą grą pana Kikouki oraz nad przyszłością gatunku MMORPG i VRMMORPG.

Może zbyt niejasno się wypowiedziałem - pozbierajmy wasze przemyślenia na te tematy, które wymieniłem i ułóżmy z tego jakąś logiczną całość.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Jestem za, tylko proszę jeszcze raz napisać, co dokładniej chcesz zrobić, bo jak dla mnie bardzo ogólnie i nie jasno napisałeś (albo jestem debilem).

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Mu chodzi o to żeby rozpracować zamierzenia autora względem całej serii. Łopatologicznie mówiąc rozkładasz wszystko na czynniki pierwsze i zastanawiasz się w jakim kierunku to zmierza. :v

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
alt
Laaks:
Mu chodzi o to żeby rozpracować zamierzenia autora względem całej serii. Łopatologicznie mówiąc rozkładasz wszystko na czynniki pierwsze i zastanawiasz się w jakim kierunku to zmierza. :v
Bro taki inteligentny

Ostatnia edycja:
rybiki

rybiki

New member
Mam małą teorię odnoście Sword Art Online Alternative.

Pito wcale nie zamierzała popełnić samobójstwa jeśli przegra. Zmusiła M żeby okłamał LLENN po to, żeby ta zagrała w turnieju.

To stąd M znał prawdziwą tożsamość LLENN. Jak pamiętamy IRL LLENN pisała list do swojej ulubionej artystki – którą jest Pito. Dzięki temu listowi Pito mogła łatwo wywnioskować, że został on napisany przez LLENN.

Top Bottom