Starbound [Szukam]

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
STARBOUND

Jak opisać tę gre? Można nazwać ją kosmiczną Terarią ponieważ jest podobna ale tu mamy znacznie więęęcej, ale że jak? No tak miliony planet, statek kosmiczny, implanty dająće specjalnie zdolności, tworzenie sobie ludzika z możliwych aktualnie 7 ras, crafting, budowanie walka, misje i no dużo tego jest. Wile planet a każda planeta ma coś wyjątkowego, a także różne biomy planet, grawitacja, fauna albo nawet skakanie po asteroidach. A rasy nie mają tylko wpływu tylko na wygląd ale i na późniejsze zdolności, gdyż jako jedna rasa będzie można szybować, jako inna oddychać pod wodą, jeszcze inna pobieranie energii z światła słonecznego. I wiele więcej tego ale co gadać, lepiej wejdź do gry i sam się przekonaj…oczywiście za gre trza zapłacić ale można grać multi też przez pirata, macie tu linka z aktualną wersją w jaką gram, będe aktualizować ten wpis.
A właśnie i mechy są! Tak…niektóre rasy mogą budować mechy…ehehehe xd

Gram w to od dziś nick…no zależy od postaci jaką gram ale ogólnie to Nekrinius xd

Skąd pobrać macie tu w wersje jaką ja gram i aktualnie najnowszą -----> http://torrenty.pl/3861806-starbound-v30-01-2015-eng
Albo http://thepiratebay.to/torrent/1824053/Starbound.Upbeat.Giraffe.v30.01.2015.(Winter.Update).-Early.Access

A i aby grać razem trza hamachi bo no…no serwer robi gracz więc macie tu me hamachi.
Nekrinonus hało: 369
Wesołkowo hasło: 258

Noi zapraszam do wspólnej gry…chętnie bym pograł z kimś…

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
I ten link co dałeś do ściągnięcia to jest właśnie ten pirat?
Jeśli tak masz jakiś tutorial jak to z tym piratem odpalić żeby coś nie narobić?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
A co by narobić? Masz tam na piracie napisane wypakowujesz i odpalasz w exe.
Nic nadzwyczajnego tam nie ma.

No i oczywiście przez torenta ściągamy…

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
W takim razie spróbuje może nawet ciekawa gra będzie.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Nawet cię nie znam boś nowy jesteś ale fajnie, wybierz sobie jakąś rase już w necie bo są fajne a umiejętność czy będziesz szybować w powietrzu czy oddychać pod wodą plus wyglądowe dla postaci, zbroi i statku kosmicznego atuty też xD

A i też od razu na hamachi zapraszam.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Jakimś cudem po wielu próbach i błędach wkońcu udało mi się z tym hamachi powiązać połączenie z twoim Wesołkowo. Lecz mimo to i tak jakiś problem mam na przykład powiadomienia mi się jakieś w IE pokazują ale mój IE jest niezdatny do użytku. Również jakaś kropka zielona tam próbuje coś bo są te takie sygnałki ((O)) możliwe że to od głosu ale głosu nie mam. A gra się szybko sćiagala ale zwolniło więc dopiero jutro chyba się ściągnie.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Mi się ściągneło w godzinke…a to z hamachi…nie wiem o co ci chodzi z lekko może na chacie mi to wytłumacz xd

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
jak wleźć na serweraaaa? XD

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
jak masz hamachi juz to wpisz haslo do Nekrinous i włacz gre w win30 jak sie uruchomi naciśnij multiplayer i wpisz tylko w pierwszym oknie IP ten kolo Asusa

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
juz wlazlam :3 nie wiem ocb ale zbieram schody XD

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
wygląda jak terraria -_- i z tego co widzę gra się jak w Terrarię.

Czyli to Terraria.

Z inną grafiką itp. Ale nadal to Terraria…

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Nie grałam w Terrarię, na czym polega Terraria ? XD

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Levi tą grę tworzą twórcy Terrari

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
rzeczywiście podobne XD
tyle, że w Starbound ma się statek kosmiczny~

i się zwiedza planety i są różne rasy i każda rasa ma inny statek :3 :3 (nie wiem jak w Terarii, ale nie widziałam raczej statków tam XD)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Tyle że tutaj jest więcej niż w terari i jest nieskończona ilość planet.

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
-Kageno, też umiem czytać i obejrzeć filmik -_-

-Yankesss, może jest lepsze od terrari, ale to prawie to samo xD

Na pewno jest ciekawe itp. (życzę wam miłej gry) :3

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
To nie to samo, w terari nie szukało się paliwa czy nie robiono misji od npc i podążało za fabułą gry XD (Tak, ta gra ma fabułe XD)

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
ale gameplay wygląda tak samo -_-

Przecież wiadomo, że gry są inne. Ale ten typ ,zerżnął" terrarię i zmienił grafikę, dodając kilka rzeczy po to żeby miał argumenty, że to nie to samo -_-

Dobra, koniec gadania bo z tego nic nie wyjdzie. Napisałem co chciałem, nie mam więcej czasu…

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Jakbyś zagrał to byś zrozumiał zę to nie to samo, mówisz to głónie temu żę to sanbox też, 2D, ścina się drzewa i zbiera zasoby.

Ale ok, koniec tematu.

Ostatnia edycja:
Top Bottom