Statusy

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jakiś czas temu wprowadziłem statusy, które widoczne są w panelu bocznym oraz na stronie KLIK!

Co o tym sądzicie?

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Ja tam jestem za ich zostawieniem. Trochę humor umieją poprawić. Tylko da radę jakoś zwiększyć limit znaków? Do 50 załóżmy.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jak najbardziej można zwiększyć limit znaków.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
To proponuję utworzyć ankietę odnośnie liczby znaków statusu.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Wydaję mi się, że akurat to nie jest aż tak bardzo istotne teraz. Chciałbym wpierw wiedzieć, czy to ma być na forum.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Tak pasuje to :v zostawić na forum ponieważ przyjęło się i służy do śmieszkowania :v
Oczywiście do takiego zdrowego. Można też w ten sposób zostawić jakąś wiadomość dla forum
gdyby ktoś nie mógł przyjść na nie czy dla ludzi którzy wchodzą na czat w innym czasie.
Oczywiście też wnoszę prośbę o zwiększenie znaków xd tak żeby było 50-80 :v

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
chciałbym jeszcze dodać że czasem liczba komentarzy która jest ukazana w nawiasie nie jest zgodna z ich rzeczywistą liczbą.
Nie wiem czym może to być spowodowane :v

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
alt
Domen:
Jakiś czas temu wprowadziłem statusy, które widoczne są w panelu bocznym oraz na stronie KLIK!

Co o tym sądzicie?
Statusy są narawde spoko. Zawsze można się czymś podzielić z innymi, lub napisać coś zabawnego. Zostawcie je :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Co za buraki głosowały za usunięciem statusów? Wrrr…
Też uważam, że to fajna sprawa, jedynym minusem jest ta liczba znaków.

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Fajny pomysł z tymi statusami, tylko ilość znaków do przynajmniej 50 by mogła być zwiększona .

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Dla mnie statusy to też fajny pomysł. Jednak jakby na forum były w bardziej widocznym miejscu,idealnie!

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom