Steam Summer Sale 2014

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

Roirraw

Co kupujecie, co polecacie, na co głosujecie, jakie macie drużyny, czy wygrywacie, czy macie dużo kart?

Siemka, nie wiem jak wy, ale ja troche w steam wallet mam i poluje na jakieś fajne oferty, póki co zainwestowałem w:

Monaco (kupiłem czteropak, żeby pograć ze znajomymi) - 3€, wygląda fajnie, dziś przetestujemy w coopie i powiem dokładniej jak to wygląda

LYNE - tania gra po przecenie, dobra łamigłówka, ważne jest to, że nawet jak przejdziesz w całości a najdzie cie ochota to codziennie generowane są nowe lvl jakbyś chciał pograć - 0,74€

Defy Gravity - teraz to chyba najtańsza gra, kosztuje 0,19€ grafika ma słaba, ale programista miał pomysł, ciekawa platformówka, w taką jeszcze nie grałem.

Sang-Froid - Tales of Werewolves - już dawno chciałem kupić, było na liście życzeń, teraz duża zniżka (1,49€), kolega dawał link, że gdzieś można kupić za 1$, ale ja wolałem na steam, jak ktoś chce, to podpytam i rzucę linkiem do sklepu za 1$.

Póki co jestem w zielnej drużynie i raczej dziś nie wygram, ale zobaczymy jak to będzie, mam 2 karty :)

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Ja właśnie kupiłem Dungeon Defenders gra jest świetna w co-op’ie a kosztuję 3,74 € ale zostało tylko 5 godzin do kupna.

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja zakupiłem:
-Mount&Blade Warband
-Game Dev Tycoon

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Nic nie kupiłem i nie kupię bo i tak mam za dużo gier na steamie (159). Takie eventy jak ten traktuję akurat inaczej : > Zdobywam karty z tego eventu, które następnie sprzedaję na rynku steam. Tu proszę bardzo, ile można zyskać na takiej jednej karcie kolekcjonerskiej

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

Monaco super, jak macie znajomego zeby pograc, koniecznie kupcie i zagrajcie, gorąco polecam.

@Golter, tak też można, ale i tak zarobiony hajs wydasz przez steam, także dla valve to wszystko jedno hehe :p
Sam sie nad tym zastanawialem, np sprzedajac 1 taka karte, można kupić sobie tanią grę za 0,19€ o której wspomniałem, tam dostajesz kolejne 3 karty i mozesz je sprzedać każdą po 10 centów, w taki sposób można pare ładnych gier kupić ;) W każdym razie, ja nie schodze poniżej 80% hehe

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

W sumie nie ma co się oszukiwać, volvo daje dupy, codziennie powtarzają się oferty z poprzednich dni. Jeśli nie kupowaliście na starych sale to można znaleźć całkiem dużo dla siebie, ale ja już rzygam widząc terrarie za -80% czy też inne gry dostępne co chwila na wyprzedaży.

Kupuje ze znajomymi coopy w 4 paku, ostatnio zakupiliśmy: EYE; Awsomenauts; Castle Crashers.

Jeszcze dla siebie zakupiłem Titan Quest dwie częsci zniżka 80% (2€)

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

Dla mnie nie ma tam ostatnio nic ciekawego… I dobrze, oszczędzę trochę kasy. :]

Ostatnia edycja:
Top Bottom