Steins;Gate 0

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Na następny rok zapowiedziano nowy sezon Steins;Gate, które przedstawia alternatywne zakończenie.
Według mnie jest na co czekać.

EL PSY CONGROO

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Zgadzam się, jest na co czekać. Boje się tylko trochę, że nie będzie tak zajebisty jak pierwsza seria. Poczekamy - zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Chcę sprostować jedną rzecz. Anime rzeczywiście jest zapowiedziane, jednak nie ma nigdzie informacji o tym, że będzie wychodzić w przyszłym roku.

Ostatnia edycja:
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy
Może nie było informacji ale jednak wychodzi :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Mega się zawiodłem tą bajką. Oczywiście porównując do pierwszego sezonu.

LustVanGoth

LustVanGoth

New member
Mi sie podobal ten sezon mimo ze oczywiscie cliffhangar zostawili ale zabraklo mi tego “o ku*wa” co mialem czesto w pierwszym sezonie

Lares

Lares

New member
Kiepsko wypadł na tle pierwszego sezonu. Zbyt depresyjne jak dla mnie. Przez większość odcinków chciało mi się płakać, a wolę być wesołym ziomkiem. ^^

Dune

Dune

Member
Hmm… ale oryginalny Steins;Gate też był mocno depresyjny 😅

Lares

Lares

New member
W porównaniu do 2 był mało depresyjny. :p W 1 miało się to poczucie, że wszystko skończy się dobrze, co w dwojce mnie szybko opuściło. Bałem się obejrzeć do końca, by nie niszczyć sobie dobrych wspomnień po 1 sezonie.

Dune

Dune

Member
Ja właściwie dopiero parę godzin przegrałem w visual noveli Steins;Gate’a Zero i jeszcze nie znam całej fabuły ale domyślam się że nie będzie szczęśliwego zakończenia tutaj xP
Steins;Gate 1 miał szczęśliwe zakończenie dzięki video clipowi Okarina z przyszłości któremu nie udało się uratować Kurisu (prawdopodobnie jego wydarzenia widzimy w Zero, nie jestem jeszcze 100% pewien ale ma to sens) hmm właściwie Okarin z S;G1 musiał też chociaż raz zawalić uratowanie Kurisu by akcja z Zero miała w ogóle miejsce 😉 i mógł dostać ten filmik 😛
Ja osobiście się ucieszyłem że będę mógł poznać historię tego Okarina mimo że będzie bardziej bolesna 😄

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jak skończysz grę to napisz jak wrażenia z fabuły, porównamy z bajką. Depresyjny klimat właśnie był spoko. Za dużo tej wesołości i przesłodzenia.

Top Bottom