Strike the Blood

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
TroLoL

TroLoL

Donator
Czwarty Przodek to najsilniejszy wampir świata, który powinien istnieć tylko w legendach. Powinien. Z jakiegoś powodu ten tajemniczy wampir pojawił się w Japonii w towarzystwie dwunastu siejących nieszczęścia Kenjuu. Obserwować oraz w razie czego zlikwidować Czwartego Przodka – zadanie to rząd, na czele z Królem Lwem, przydziela magowi bojowemu znanemu jako Miecz Szamana. Jednakże nie wiadomo dlaczego, ale do misji zostaje wyznaczona uczennica Miecza Szamana, Yukina Himegari. Dzierżąc w dłoniach najsilniejszą broń przeciw-przodkom, duchową włócznię, dziewczyna dociera do Dzielnicy Demonów w mieście Itogami. Jaka jednak jest prawdziwa tożsamość Czwartego Przodka, a raczej Kojou Akatsukiego, którego tam niespodziewanie spotyka!?

Anime ma dobry poziom ciekawe postaci oraz fabułę. Moim zdaniem jest to jedno z lepszych anime poprzedniego i tego sezonu xD
OP 1:

OP 2:

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Powiem tak anime nie powala a wręcz w pewnym momencie przestałem oglądać ale wróciłem ;p
Trochę wkurzał mnie na początku główny bohater niby czwarty dziedzic a tyłek mu ratuje mała czarodziejka;p

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
W końcu to Shounen a tam bohater musi dostawać “baty”

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Niby tak ale coś mi w nim nie pasowało i dalej nie pasuje hm.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Nie wykorzystany potencjał , mógłby być dobry shonen a wyszedł średniak w którym główny bohater legendarny nieśmiertelny wampir dostaje od każdego po dupie a potem zjawia się czarodziejka krzyczy , Nie senpai to nasza walka" i koniec walki .

Ostatnia edycja:
D

dawid15121997

No morze jest tu trochę powtarzanie tego samego ale anime jest warte uwagi, bo oprócz tego zawiera sporo zabawnych scen.

Ostatnia edycja:
Top Bottom