P
ProteoBakter
Forum według mnie jest świetne, ale zawsze coś można poprawić. Plus za panel użytkownika. Jest najlepszy ze wszystkich forów na których bywałem, choć trochę możnaby jeszcze poprawić przejrzystość. I graficznie bardzo mi przypadło do gustu. Podoba mi się opcja z tą uzasadnioną nieobecnością. Co bym zmienił:
- Zgadzam się z Turelem odnośnie działu z innymi animacjami “niejapońskimi”. Na Animes na pewno jest wiele osób, które znają takie animacje, a część z nich mogłaby nawet niektóre polecić. Strona wprawdzie jest głównie o tematyce anime, ale myślę, że nikt nie powinien protestować, jeśli tematyka forum rozszerzy się o 1 dział. Sam mogę zakładać tematy, lecz nie istnieje do tego odpowiedni dział.
- Sygnaturki dostępne od początku. Nie wiem do końca jak to tutaj działa, ale z tego co wyczytałem, to należy osiągnąć jakiś próg, by można było sobie ustawić sygnaturę. Nie do końca rozumiem jaki jest tego cel.
- Określenie maksymalnych wielkości zdjęć. Nie wiem, czy gdzieś na forum, w jakichś regulaminach tego nie ma, jeśli tak, to przepraszam, ale zauważyłem, że część osób wstawia ogromne zdjęcia, które przeszkadzają w przeglądaniu forum. Powinien zostać ustawiony próg wielkości, albo ludzie mogliby wstawiać hiperłącza do zdjęć/swoich prac.
- Ja zazwyczaj przesiaduję mobilnie i jak piszę post to jest duże opóźnienie między czasem kliknięcia literki, a jej pojawieniem się w polu pisania nowego posta. Trochę to uciążliwe.
To by było na tyle. Więcej grzechów nie pamiętam
Ostatnia edycja: