Suicide Squad (Legion Samobójców)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator

Okej nie będe pisał o czym jest ten film bo każdy kto się tym tematem interesuje na pewno wie o czym to jest, że jest to w universum DC i każdy z was pewnie oglądał Atack on Arkham, więc chciał bym z tymi którzy obejrzyli ten film i znają się odrobine na universum DC troszkę pogadać…

…cóż, film był fajny, na prawde świetnie się oglądało i w ogóle, ale mam jedno pytanie, gdzie do cholery jest kanon?
Przykładowe da fag momenty
Okej kurde ktoś mi powie od kiedy Joker kocha Harley? Przecież on zawsze nią tylko manipuluje i nawet nie jestem w stanie za pamiętać ile razy próbował ją zabić ‘przypadkowo’ i ile razy przez niego psozła ona do Arkham, a w tym filmie z x powodu Joker kocha Harley .___.

Harley marząca o normalnym życiu i dzieciach? WTF!? XD To jest Harley Queen, niezbalansowana psychicznie kobieta która nie wiadomo co ma we łbie a tu okazuje się że chce mieć normalne życie z Panem J.

A i ten Joker jest jakiś WTF, nie dorównuje do pięt temu z Batman:Black Knight ani tym z seriali, wygląda on jak jakaś parodia Jokera…no sory, on nawet nie ma blizny od ucha do ucha, to nie jest Joker! Gdzie ten stary dobry Joker >.< Chociaż by miał wielki uśmiech, bez blizny ani bez wielkiego czerwonego smile’a na twarzy to nie Joker…

Albo chociaż ten >.<
http://31.media.tumblr.com/46bd0915864d411de395b439b4c82d6d/tumblr_n9q4hwJRsN1qbymseo3_500.gif

Okej wiem że większość tych uwag dotyczy Jokera ale to najbardziej raziło w oczy XD
Zresztą ogólnie cały ten team był jakiś naciągany, nie wyglądało to jak drużyna tak na prawdę złych charakterów, każdy kto oglądał Atack on Arkham na pewno nie zrozumie, tam było widać że ci to prawdziwi złoczyńcu, a tutaj…motywy dwójki z nich i gadek na temat rodziny rozumiem (DeathShot i El Diablo) ale reszty nie.

Nie rozumiem tak szczerze po co oni wsadzili tą całą Katane do filmu, okej jest ona spoko i nie przeszkadzała ale również nic nie wniosła…

A i tylko mie i moją siostre zdziwiło czemu na koniec filmu Harley się poddała Waller skoro jej bomba była dawno zdezaktywowana? xd

Okej nie chce mi się pisać dalej, czekam aż ktoś napisze o ile w ogóle kogoś to zainteresuje xd

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Z perspektywy kogoś, kto trafił na ten film przypadkowo. Na początku trzeba pochwalić Margot Robbie, dawno nie widziałem tak dobrej gry aktorskiej. Niestety, żeby nie było za dobrze Cara Delevingne wypadła przy innych mocno średnio. Co do całego filmu. Fabuła całkiem mi się podobała, aczkolwiek było kilka słabszych momentów. Dla kogoś, kto nie oglądał nigdy filmów z tego uniwersum, historia Harley jest bardzo dobra. Deadshot i Diablo też bardzo dobrze przedstawieni. Joker Praktycznie go nie było więc nie ma co pisać. Pani ze Sposobu na Morderstwo <3 Uwielbiam jak gra twarde babki :D. Katany rzeczywiście mogłoby nie być, ale dziewczyna przynajmniej ma debiut w czymś popularnym. Chociaż gdyby zrobili oddzielny film o niej mogłoby być całkiem ciekawie. Reszta była spoko, ale nie wybijała się szczególnie. Momentami miałem wrażenie jakby film był robiony dla dzieci w wieku 10-13. Jeśli tak miało być to zrobili to dobrze. (Jak pisałem trafiłem przypadkowo więc nie wiem) Końcówka troszkę przewidywalna, ale nie zmienia to faktu, że oglądało się przyjemnie.

Dla mnie (Osoby która miała tego nigdy nie obejrzeć) film był dobry 7/10 Pewnie gdy trafi do internetów luknę jeszcze raz.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Cóż, ja wyszedłem z kina zawiedziony. Nie tego się spodziewałem.

Ostatnia edycja:
Top Bottom