Supernatural

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
G

GodKiklors

Donator

Opis:
Akcja serialu zaczyna się ponad dwadzieścia lat temu, gdy spokój pewnej szczęśliwej, amerykańskiej rodziny z Kansas zostaje zdruzgotany. Szczęśliwa żona i matka dwóch synów niespodziewanie ginie w niewyjaśnionych okolicznościach, a świadek niesamowitego zdarzenia, jej mąż John, w panice ucieka wraz ze swoimi dziećmi – Deanem i Samem – z płonącego domu. John postanawia zgłębić sprawę śmierci żony na własną rękę, szukając odpowiedzi w zjawiskach paranormalnych i poznając innych podobnych jemu, żądnych zemsty ludzi.

Ogólnie fajnie się ogląda serial najlepsze są pierwsze 3 sezony, ale mimo to inne też się da oglądać.
Polecam ludziom którzy lubią seriale o potworach i innych takich :v

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Jestem na 6-tym sezonie, pierwsze pięć sezonów było rewelacyjne i dramatyczne, niestety od 6-tego sezonu poziom spadł, choć nadal przyjemnie się ogląda.

Azazel 4ever

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Ja prawie już kończę 7 sezon :v Da się oglądać fajnie dalej chociaż demony już nie są takie jak w poprzednich sezonach :v

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
W wolnym czasie nadrobię. Bez Azazela i Lucka to już nie to samo niestety

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Ja przestałem oglądać rok temu, więc do nadrobienia mam 10. i 11. sezon. Ogólnie to jest jeden z moich ulubionych seriali, podoba mi się sam jego motyw. Rzeczywiście pierwsze sezony wydają się być lepsze, lecz w następnych można spotkać wiele ciekawych informacji dotyczących różnych mitologii. Pewnie jak będę miał czas i do niego wrócę, to nadrobię to wszystko bardzo szybko.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Oglądam od prawie dwóch lat, siedziałem i gapiłem się w ekran godzinami przy tych maratonach. Nie żałuję tych straconych godzin życia :) Powoli zabieram się za 10 sezon.

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Podziękowałam po 9 (chyba) sezonie. Nawet nie pamiętam dokładnie, bo już dość miałam tej opery mydlanej. Najgorsze jest to, że oni ciągle to produkują i nie zamierzają przestać. Totalna porażka, bo serial zapowiadał się fantastycznie. I taki był, ale właśnie do pewnego momentu. Potem postacie zaczęły się psuć. I umierać (RIP Bobby, na zawsze w moim serduszku ). Mam nadzieję, że ten sezon będzie już ostatnim. Chociaż i tak go pewnie nie obejrzę.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Obejrzałem 5 sezonów. Ostatni odc 5 sezonu moim zdaniem byłby nie najgorszym zakończeniem całej serii.
Warto obejrzeć resztę, czy poziom rzeczywiście tak spadł że szkoda czasu?

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Faktem jest, że poziom serii jest nie równy, ale nie uważam, że to strata czasu. Pierwsze sezony były ekstra, a potem to tylko bajka dla wytrwałych .

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Ja chyba na ósmym sezonie skończyłem gdzieś bo coraz nudniejszy był serial.
Znaczy się pewnie niektóre odcinki będą jeszcze fajne ala poziom i tak spada.

Ostatnia edycja:
A

Airzel1

New member
Ja 7-mego sezonu nie skończyłem, ale zamierzam :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Już nie pamiętam co było w 7 sezonie XD

Ostatnia edycja:
A

Airzel1

New member
Coś na L, i nie jest to Lawliet xd

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Czyżby to był ten sezon, gdzie żarciki z Dicka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Sorry, ale starość mnie chyba dopadła, bo ciężko idzie mi przypominanie sobie tego sezonu. XD Coś mi dzwoni, ale nie wiem, który to telefon

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Lewiatany, te nieśmiertelne gunwa, które irytowały. No i Dick xD

RIP Bobby i te sprawy

Ostatnia edycja:
Top Bottom