Świętowit

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

swietowit

Imię: Bardzo polskie.
Ulubione anime/mangi: Evangelion, Hellsing, Puella Magi Madoka Magica, NHK, Lovely Complex, Clannad (choć widziałem dawno z innym stanem umysłu…)
Jak sobie coś przypomnę to dopiszę.

Oprócz tego to jeszcze Prattchet, gry w ASCII i fitness - uważam, że to ważne by sobie poćwiczyć.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
YAY! Dobrze, ze jednak się zdecydowałeś.

Jestem Ayu i miło mi Ciebie przywitać na forum
Mam nadzieję, że ci się tutaj spodoba.

Lubisz boczek?
Gybyś robił kanapkę z szynką i serem, najpierw położysz ser, czy szynkę? :D

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Widziałeś TG1 TG2?! Naprawdę polecam 10/10 super anime ale manga gorsza obejrzy anime naprawdę 10/10

Co sądzisz o poligamii?
Mala mas?
Gotować potrafisz (ROsół)?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam serdecznie na forum. Zapraszam do udzielania się w rozmowach na czacie i udziału w organizowanych dla naszych użytkowników konferencjach. Baw się dobrze.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemaneczko xD
Lubisz masło i placki?
Co sądzisz o cegłach?

Ostatnia edycja:
S

swietowit

Ayame:
Uwielbiam boczek w każdej formie.
Jakbym robił kanapkę z szynką i serem położyłbym najpierw szynkę gdyż jest niezbędna, a ser to tylko dodatek (nie zrobiłbym kanapki z samym serem). W dodatku gdybym miał potem stopić ten ser, to przylepiłby szynkę do kanapki i by mi nie uciekała przy jedzeniu.

Laxty:
Poligamia? Masz na myśli haremowe anime? Nie oglądam.
Mala mas? - Nie mam absolutnie bladego pojęcia o czym do mnie rozmawiasz w tym momencie.
Jeśli przez TG masz na myśli Tokyo Ghul, to czytałem pierwszą serię mangi i była na rozsądnym poziomie. Z anime widziałem chyba dwa pierwsze odcinki i odniosłem wrażenie, ze to po prostu wierna i artystyczna adaptacja mangi. Czy fabuła potem odbiega? Czy po prostu animacja tak Ci się spodobała, że polecasz?

byters:
Dziękuję. Zamierzam się dobrze bawić.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
A jednak się przywitałeś! No to teraz mogę oficjalnie: witam na forum.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Swietowit szanuję. Zrobiłabym tak samo. Trafiasz do kategorii ludzi NORMALNYCH huehu

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
witaj i zostań na dłużej :)

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Jednak nie trafiasz do kategorii ludzi normalnych :v Ludzie normalni w dyskusji używają różnorodnych argumentów by poprzeć swoje zdanie, a nie “tak jest, bo ja tak mówię”. O wmuszaniu w ludzi swojego zdania na siłę nie wspomnę :v Dyskkusje tracą na przyjemności

czytałam czacik nie polecam

Ostatnia edycja:
S

swietowit

Nie wmuszałem w nikogo swojego zdania. Po prostu mówiłem jakie jest moje…

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
lovely complex! duży plus u mnie za to anime! >v<
Witam serdecznie i zapraszam na nasz czat!
Zostań na dłużej!

Ostatnia edycja:
S

swietowit

Widziałem Lovely Complex dwa razy :p
Tylko mam problem, bo jest tak dobre, że nie bardzo mogę znaleźć takie, które mu dorównuje.

Ostatnia edycja:
I

Ichikun

Podawaj zaliczone serie mechów, ale już! :D

Ostatnia edycja:
S

swietowit

Widziałem któregoś Gundama, nie pamiętam którego.

Ostatnia edycja:
Top Bottom