Sword Art Online II

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
Ja nie czytałam więc nie wiem >.< Ale Sinon bardzo polubiłam XD i wiem coś o tym, że w grze można być odważnym super supr a w życiu ciapą i łamagą

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
ale to nie ma nic do czytania, Mother’s Rosario było w drugim sezonie przecież XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ahh… Yuuki, no tak XD jakoś mnie mniej losy Yuuki i Asuny ciekawiły… XD ale czy tylko ja mam wrażenie że Kirito podrywał Sinon??

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Nie tylko ty miałaś takie wrażenie. Łapał ją za ogon i takie tam. Jak by nie patrzeć zbliżyli się do siebie w czasie GGO.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No właśnie T^T co za… zdrajca!

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
e tam zdrajca… ich miłość mi się podobała tylko w SAO, a odkąd wyszli z SAO… nic się nie dzieje… są tacy nudni jak są razem, że masakra ;----;

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Właśnieeeeeeeeeeeeeeeee!!! Kirito więc podbija do innych bo Asuna nudna XD

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
wiesz co… nie wiem czy Asuna nudna… ich miłość jest nudna XD nic nie robią! W grze też tylko siedzą i się gapią… przecież w związku można robić to samo co wszyscy, nie trzeba non stop siedzieć i się gapić lol

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Tiaaa… no niby tak… ale jak zwykle wychodzi…

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
SAO II ciekawa seria , szczególnie podobał mnie się początek GGO ale wątek z Asuną w ogóle mnie nie kupił.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No, ta końcówka co się działa w świecie SAO już nie taka fajna jak w Gun Gale online

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Mi w drugim sezonie podobały się i epizody z GGO i z Asuną. Jedynie te przerywniki pomiędzy były nudne. Kirito wyglądający jak dziewczyna i w końcu cokolwiek o Asunie, która w pierwszej serii została pominięta.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A ja Asunie mówię “paszoł won, Sinon Time!”

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Ja nie lubię Sinon. Jakoś tak nie wkurza za każdym razem, jak ją widzę.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Mnie też wkurzała… jak oczekiwałam super postaci. Potem stwierdziłam że wolę takie bardziej ludzkie XD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
A jak już przy GGO jesteśmy… to odbijanie pocisków mieczem świetlnym .

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
Lilka:
A jak już przy GGO jesteśmy… to odbijanie pocisków mieczem świetlnym .
On ich nie rozcinał?

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Nie pamiętam już xD A może rozcinał :)

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Nie rozcinał tylko one wyparowywały w strumieniu laserowego miecza :D

Miecz świetlny vs metal
W momencie 1min 50sek jest piękny przykład tego

Co do miłości Asuny i Kirito trzeba pamiętać, że to novelka z lekkim haremem i tam nie będzie erotycznych scen. I raczej Asunie i Kirito nie to w głowie.
Ale idzie wywnioskować, że robili to w chatce nim pojawiła się Yui. A, że nie muszą tego robić w realu to mają 100% bezpieczny seks :panda10:

Co do Sinon no to raczej jej ubiór i kształty działały na Kirito, a koci ogon dodał jej tylko wdzięku. Pewno jakiś jego fetysz. Chociaż ja też bym nie pogardził kocimi uszkami i ogonkiem

Kto czyta książkową wersję pewno wie więcej o tym co zaszło między Kirito, a Sinon.

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Nienawidzę Asuny tak samo mocno jak Sakury z naruciaka xD wolę Shino , a te wstawki w pierwszej serii SAO z tą rodzinką też mnie wkurzały.

Ostatnia edycja:
Top Bottom