Sword Art Online II

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Lilka

Lilka

Donator
Ja ją lubię. Czemu ludzie za nią nie przepadają? Może po prostu za mało informacji o niej było w anime xD

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Bo wkurza tą swoją wizją rodzinki , jak ja to mówię xD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No ja też Sakury nie lubię… Asu była fajna tylko w SAO jak jeszcze walczyła… Wtedy wymiatała

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Arika mnie wkurzała bardziej Yui niż Asuna w pierwszej serii XD Wizja dziecka w wieku emm… 15?16? lat mnie przeraża XD

sama Asuna serio jest ok - silna postać, potrafi walczyć, potrafi się postawić, potrafi gotować XD jest chyba nawet mniej ciapowata od Kirito w pewnych momentach, ale kiedy jest właśnie przy Kirito to nagle staje się taka nijaka…

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Ale… Ale… W drugiej części też walczyła! I to nawet z bossem!

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
no tak i tam mi się podobała XD właśnie w Mother’s Rosario :3! i wtedy nie było przy niej Kirito ;P

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Właśnie dlatego słabo Niko, ona jest silna bo MUSI, jak ma Kirito to przestaje być taka… genialna XD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
No, bardziej mi się to podobało od GGO. I opening też miało lepszy :)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Mi się bardziej nie widzi 14-15 letnie dziecko jako administrator takiej gry jak SAO ale e tam XD

A poza tym ktoś mi wytłumaczy tą szajbe Kirito w ALO jak zmienił się w bosa z SAO, nie mógł tego też później zrobić? T.T

Kirito ogólnie fajny zawsze jak ma szajbe czy coś!

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Oesu ludu, Yui tylko wyglądałą tak, przecież była programem

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ale zachowywała się też jak 13-14 letnie dziecko albo młodziej XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ojejciu, a kojarzysz oprogramowanie z resident evil? tamto też było dziewczynką

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
alt
Yankesss:
A poza tym ktoś mi wytłumaczy tą szajbe Kirito w ALO jak zmienił się w bosa z SAO, nie mógł tego też później zrobić? T.T

Kirito ogólnie fajny zawsze jak ma szajbe czy coś!
Bo przeszedł do ALO mając 100+ poziom z OP statystykami. Dla tego był w stanie dokonać takiej przemiany. Po za tym był zbugowany.
Patrząc na to w ten sposób to on będąc w ALO miał już na starcie najwyższe statystyki ze wszystkich graczy. To czyniło go tak OP. Stąd też wziął się jego przydomek Blacky sensei

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No i miał Yui co mu dość pomagała jakby nie było XD

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Akutat w ALO Yui za dużo nie mogła bo miała ograniczone możliwości :D Nie miała już uprawnień administratorskich tak jak w SAO :D

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ale wciąż miał dodatkowe info od niej

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
No ale yto mi nie mówi czemu potem nie zrobił tej swojej OP przemiany XD

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Bo potem założył nowe konto w ALO bo coś tam było że gra upadła jak się okazało, że tych ludzi tam trzymali i ją odratowali jacyś fani :D

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
alt
Satros:
Bo potem założył nowe konto w ALO bo coś tam było że gra upadła jak się okazało, że tych ludzi tam trzymali i ją odratowali jacyś fani :D
Nie założył nowe konto tylko restartował statystyki. A i tak szybko osiągnął status OP :panda10:

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Możliwe, w sumie to ma większy sens :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom