Sword Art Online II

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
Ale aby odbić Asuno mógł się w coś takiego zmienić i wszystko rozpiździć :<
Poza tym to dalej nie tłumaczy czemu nie mógł znowu tego użyć XD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Muszę w końcu obejrzeć 2 sezon. Pierwszy mi się podobał. Może po Tengen Topie się za to zabiorę ^^

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Yankes ale to chyba była magia iluzji tylko i że on się w coś takiego zmienił to nie sprawiło że był bardziej OP, on po prostu miał tak wysokie staty, że system stwierdził " ten mob ma podobne parametry i jego tu ciepniemy" :D

Byters 2 sezon słaby w porównaniu do 1 niestety :/

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Jakby to była iluzja to by nie mógł nią zabić?

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Ale iluzja w tym sensie, że on wygląda jak potwór ale staty ma te same co przed przemianą, ewentualnie niewielkie bonusy. Załączam materiał dowodowy (fragment z nowelki) XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ojejciu Yanki, ale z Ciebie upierd XD Ja tylko nie czaje jakim cudem Kiri zawsze ma OP postacie. To dlatego ze taki refleks i wgle po survivalu SAO? I czy ja dobrze zrozumiałam ze on potem mial jedna postać co nią gram wszędzie bo przenosił?

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Była mowa że jak był przez 2 lata w SAO to jakieś połączenia czegoś z czymś w mózgu mu się rozwinęły bardzo i ma bardzo szybki czas reakcji w grze czy coś takiego :D Poza tym pewnie ma chłopak skilla do gier XD A potem przeniósł postać z ALO do GGO i jak skończył robotę w GGO to wrócił tą postacią do ALO ^^

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
No wiele osób mówi, że słaby Satros, ale jako, że będę czytał nowelkę to sobie porównam anime do książki.

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Nareszcie!! Aclization będzie zekranowane… Znów będzie podniesiony poziom do tego z pierwszego sezonu a nawet wyżej! Tylko szkoda że pewnie tylko 1 tom w to piszą - aclization składa się wielu wielu tomów…

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cieszmy się z tego co będzie :)

A ja bym chciał żeby anime i w polskich kinach można by było obejrzeć. Zajebiście by było zebrać ekipę z forum i iść razem na kinówkę SAO ^^

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
No jest na to szansa, bo wiesz, skoro ktoś kinówkę robi to można mieć nadzieję na to, że będzie ona wstępem do nowego sezonu anime :)

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
To jest pewne - Aclization jest bardziej obszerne niż dwa sezony w jednym. To jest niemożliwe by to w kinowce zrobili, skoro jeden tom co najmniej 6 odcinków im zajmował.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
No wiadomo, że kinówka to najlepsza zapowiedź nowej serii ^^ tak pewnie też bd z kinówką Psycho Passa

Ostatnia edycja:
W

WielkiWielki2

Kinówka powstanie na osobnym, specjalnie napisanym scenariuszu.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Mam nadzieję że nie będzie gorsza niż anime XD btw ostatnio same dobre wieści; bedzie kinowka SAO i film warcrafta ^.^

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Film Warcrafta to nie dla mnie, ale jakby zrobili kinówkę SAO i dali ją do kin to bym poszedł, ale w PL to raczej nie jest zbytnio możliwe.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Jeśli uznają, że jest to coś ambitnego, to w Nowych Horyzontach puszczą xD Niemożliwe, ale z Wilczymi Dziećmi tak było ^^

Ostatnia edycja:
Top Bottom