Sword Art Online II

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
Film Warcrafta to dla mnie cudooowna wiadomość ^.^

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
W sumie “Wilcze Dzieci” to na TVP Kultura kiedyś leciało, tak jak i “Grobowiec Świetlików”, który był w kinach nawet w Polandzie.

Eiu, to może kiedyś razem z Yankim ten film obejrzycie :D

Ostatnia edycja:
1

1112

Według mnie SSAO powinno mieć 3sezon, bo będzie jak się nie mylę 18tomów nowelki czy coś takiego a sezon 1 to SAO 2 nowelki i odcinek 2 w anime chyba jest wgl z SAO Progressive, ALO to kolejne 2, GGO to 5 i 6, Calibur tam chyba był z 8 i to coś z Asuną jako główną bohaterką to jest 7 część, która miała być spin offem tylko więc nowelki 9+ są nie zekranizowane… Tylko skoro sezony 1 i 2 mają prawie 25 odcinków to sezon z 10 nowelek bo tyle trwa Alihizacja by miało coś jak 60pare odcinków jak FMA… Może nakręcą .

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Jak dla mnie SAO 2 było słabsze niż część pierwsza. GGO, mimo że było fajne, to jednak wygląd głównego bohatera ciągle mi przeszkadzał. To coś pomiędzy GGO I ALF było koszmarnie nudne. Cieszę się, że tego nie pamiętam. ALF w jedynce podobało mi się bardziej, ale to też trzymało poziom. Bardzo lubię SAO więc dla mnie sezon był dobry, ale nie pierwszemu nie dosięgał do pięt.

Ostatnia edycja:
Top Bottom