Jak dla mnie SAO jest bardzo dobre.
Fabuła: 8/10 Jest w niej wszystko co powinna mieć dobra wciągająca historia. Jest dramat, męstwo, strach, groza, przetrwanie, miłość, cierpienie i zawiłe wątki akcji jak tajemnice. Minusem jest fakt, że mogli to bez problemu rozciągnąć pierwsze 14 odcinków na 24 odcinki i zrobioć drugi sezon z wybudzenia i ALO. Samo ALO jak dla mnie też jest dobre. Chociaż mogło by być troszkę lepsze. GGO i dalsze odcinki również są fajne. Ogólnie wielki plus dla tej serii za Fabułę
Muzyka: 10/10 Muzyka jest wręcz cudowna i bardzo miło pieści uszy, a przy okazji doskonale wkomponowuje się w tło. Sam utwór pierwszego miasta już daje dużo do myślenia na temat ścieżki dźwiękowej.
Kreska: 8/10 Kreska jest przyjemna dla oka. Nie jest zbyt poważna, ale tez nie jest zbyt cukierkowa.
Dodatkowo mogę dodać iż tym co mnie tak w tym również porwało jest fakt, iż jest to bardzo możliwy scenariusz w realnym świecie. Osobiście nie wiem czy chciał bym być zamknięty w grze RPG, ale jak by to była taka gra RPG to przez te dwa lata bym się ładnie wyżył
Wracając do muzyki szukam tego utworu, który gra w tej scenie w tle. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc. Podesłać mi tytuł utworu czy link do niego to bym był bardzo uszczęśliwiony.
Oto ta scena: