Szukam 2 anime :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

sajsen

New member
Cześć , jestem nowy na tej stronie i chciałbym się was poradzić a propo 2 anime których szukam zacznę może od łatwiejszej sprawy : Chciałbym znaleźć anime podobne do Zero no Tsukima , coś w rodzaju toksyczny romans / fantasy gdzie bohater trafia do innego świata .
Druga sprawa jest o wiele trudniejsza , prawdzie mówiąc z jej powodu założyłem konto na tej stronie bo nie wiem nawet czy to było anime , ale zacznę od początku 🙂
To anime leciało jak miałem tak może z 9 lat a aktualnie mam 16 , szukam tego anime od 3 lat 😄 , problem polega na tym że nie pamiętam z niego zbyt wiele , tylko urywki : Było to anime z gatunku fantasy , było w nim 3 bohaterów 2 chłopaków i dziewczyna i chyba ich nauczyciel , każdy z nich miał coś w rodzaju bestii którą walczył , niestety nie pamiętam jak wyglądały 2 z nich ale pamiętam że dziewczyna używała jakby nosorożca z mocami roślinnymi , był tam też antagonista który również miał bestie która (chyba) walczyła za pomocą łańcuchów , głównym bohaterem był 1 z tych dwóch chłopaków chyba on używał jakiegoś niedźwiedzia niebieskiego czy coś w tym rodzaju . wiem że prawdopodobnie nikt nie będzie wiedział o jakie anime mi chodzi ale i tak dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi , 😄

Ostatnią edycję dokonał moderator:
agellow

agellow

New member
Nie mam pojecia co to za anime. Co do pierwszej sprawy moge polecic: Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

K

Khadan

New member
Wydaje mi się że też szukam tego samego anime co ty, ale też niewiele pamiętam. Kojarzę że na początku chyba ten chłopak był w mieście i chyba ktoś go gonił (nie jestem pewien). Wydaje mi się że było tam jeszcze jakieś stworzenie/towarzysz, coś w style trochę małpy. Kojarzy mi się bardziej z Momo z avatar legenda aanga.

Edit: Wydaje mi się że znalazłem: Huntik: Łowcy tajemnic

Ostatnia edycja:
Top Bottom