Szukam anime do oglądania

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Isian

Isian

New member
Siemka wszystkim
Udało mi się nadgonić one piece i w sumie nie mam co oglądać. Mam do was pytanie jakie anime byście polecili? Oglądam głównie anime fantasy. Mam już za sobą naruto i boruto, one piece, bleach, bnh, one punch, black clover i to są te co mni wpadły do głowy. Macie może jakieś podobne do tych? Ps. Nie przypadły mi do gustu hunterxhunter, atak tytanów (przynajmniej pierwszy sezon ogl bo mi się nie spodobał i nie ogl dalej) i ft.

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Mysle ,ze te animce moga Ci się spodobać 😉
  • D.Gray-man
  • Soul Eater
  • Claymore
edit: jak nie ogladales to ofc Fullmetal alchemist

Ostatnia edycja:
Wilczykruk

Wilczykruk

New member
Skoro lubisz długie serie z zakresu Shonen Jumpa to moi zdaniem HunterxHunter będzie tym czego szukasz. Zaczyna się bardzo spokojnie ale to tylko pozory 😉 Genialna muzyka, super walki i świetnie dopasowany system super mocy. A do tego dwa Arcki, które spokojnie mogą konkurować z Enies Lobby z One Piece czy Soul City z Bleach. Jest tego znacznie więcej ale lepiej nie spojlerować 🙂
Dodam jeszcze że za produkcję odpowiadał Mad House, znany z pierwszego sezonu One Punch Man i wielu innych. Czy perspektywa obejrzenia Shonena w ich wykonaniu nie brzmi kusząco? 🤩

Inną propozycją może też być Fairy Tail. Show czysto fanrasy z sountrackiem w stylu celtckiego folk-rocku ❤️ Pierwsza seria jest genialna. Druga nie ustępuję. Problem zaczyna się przy otaniej, gdzie chyba już zabrakło budżetu. Nie mniej gorąco polecam 👍 Wzrusza do łez nie raz i nie dwa.

Isian

Isian

New member
O dobrze że wspomniałeś o fullmetal alchemist bo wypadł mi z głowy dopisać go do już obejrzanych. Bardzo fajne anime które od razu mi się spodobało 🙂 co do reszty nie miałem okazji oglądać więc dzięki za propozycję 🙂

Isian

Isian

New member
Właśnie tak jak napisałem w wyżej oglądałem je i jakoś Nie przypadły mi do gustu :roll_eyes: lubię oglądać anime co mają dużo odcinków więc dla mnie to nie problem gorzej jest jak już nadrobi się wszystko i zostały ci do oglądania odcinki teraźniejsze i co tydzień trzeba czekać na nowy odcinek 😑

Wilczykruk

Wilczykruk

New member
Tez mam ten problem. Wyszkoliłam się więc w przewlekłym czekaniu XD
Robię sobie półroczne przerwy albo i dłużej i oglądam po sezonie 😃

Isian

Isian

New member
Najgorsze jest jak sobie robisz długą przerwę i nie zapiszesz na którym odc skończyłaś to jest przewalone później trafić jak rzeczywistoście ta przerwa była duża

Jestemotaku

Jestemotaku

New member
Kuroshitsuji
Brama piekieł
Death note
Mahoutsuki no yone
Akatsuki no yona
Charlotte
Overlord
Vinland saga
Enen no shubatai
Arlslan senki
Tokyo ghoul
Akame ga kill
The promised neverland
Tate no yuusha naruagari

agellow

agellow

New member
Z dłuższych serii, mogę jeszcze dorzucić
-Katekyo Hitman Reborn! (pierwsze 20 odcinkow to sredniaki, ale pozniej jest całkiem dobre)
-Hajime no ippo (moje ulubione sportowe anime, polecam)
-Yu Yu Hakusho, dobry klask 🙂

zakładam ze ogladales dragon ball’a? Jak nie to imo mozesz spokojnie zaczac od dragon ball Z, pierwsza czesc raczej nie przypadnie Ci do gustu 😛

fooze

fooze

Donator
Jeszcze chyba nikt wyżej nie wymienił.
Z długich serii to Fairy tail i Black clover

Isian

Isian

New member
Szczerze mówiąc nie oglądałem dragon Balla. Kiedyś kiedyś zacząłem ale nie wiem czy to były pierwsze odcinki ale animacje były jak z lat 80. Myślałem że bez tego nie zrozumiem fabuły i zaprzestałem oglądać. Ale dzięki za radę od czego zacząć bo szkoda by było takiego klasyk nie mieć na liście w obejrzane 🙂

Isian

Isian

New member
Jak już pisałem fairy tail nie przypadł mi jak na razie. Możliwe że pierwsze odcinki są nudne i dlatego. A black clover jestem już dawno na etapie oglądania nowych odcinków co tydzień. Bardzo fajne anime mogę polecić każdemu lecz czasami niektóre animacje walk dają dużo do życzenia 🙂

Top Bottom